Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staniczek biustonosz

gdzie kupic takie staniczek?

Polecane posty

Gość staniczek biustonosz

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20dcbbb609bbe551.html błagam tylko mi nie mowcie że wszedzie takie są, bo obeszłam kawał wawy :( ja potrzebuję z push- upem, a wiekszosc jest bez. Mam małe piersi, a musze miec taki stanik to sukni :( aha! czysto-biały. help

Gość nikt nie pomoze
?

Gość nikt nie pomoze
wiesz... bylam wczoraj w antlanticu, pewnie mikerzylam ten co ty, ale wyglądałam w nim kiepsko :o ale dzieki za pomoc

Gość bardzo podobny miałam
na własnym ślubie - to był triumph, cena dość wysoka, ale efekt super, biust idealnie się trzymał i piersi wydawały się sporo większe

Gość nikt nie pomoze
bylma w triumphie, byla tam tai jeden sliczny, co teraz jest na bilbordach, ale w kolorze eru, a ja musze miec biały :( A miałas z push-pem? cena juz nie gra roli

Gość barcelonka1
dokladnie ja tez taki widzialam w triumphie drogo ale warto potem bedziesz w nim czesto chodzic bo to jednak jest jakosc i po tylu praniach co sie robi nic tej bieliznie si enie dzieje

tak, z push-upem i śnieżnobialy, poszukaj w innym triumphie, może akurat będzie. A pytałaś czy występuje w ogóle biały?

Zależy Ci konkretnie na takim fasonie? W Triumphie wybór jest ogromny i aż się wierzyć nie chce, że nie znalazłaś nic podobnego. Jak jest ecru, to może da się zamówić biały? Poza tym może przejrzyj sklepy internetowe z bielizną. Coś takiego na pewno znajdziesz?

Gość nikt nie pomoze
no wlasnie, ja bylam u siebie w miescie a mieszkam w małym... nie pytalam bo akurta byla taka kolejka, że mi sie odechciało. Ale chyba jeszcze raz pojade do Wawy :) Skoro mowicie że triumph, to tak zrobie :) dzieki wam bardzo :) aaaa! a jesli nie bedzie takiego z push-upem, to co myslicie, żeby samej przyszyc takie poduszki od pus-upa? oczywicie tak zeby szwy nie wylazły na zewnątrz staniczka :D hehe myslicie ze to by zdało egzamin?

myślę, że bez problemu znajdziesz z push-upem, a jeśli to faktycznie stanik pod sukienkę slubną - wnioskuję z działu, w którym pytasz - to nie warto oszczędzać, stanik musi być naprawdę dobry

Gość nikt nie pomoze
do Marty tak musze miec takie gładki, wycięty głeboko, z odpinanymi ramuiączkami. Szyje suknie i mam specyficzny dekolt. Krawcowa mi taki kazala kupic

Gość nikt nie pomoze
do Marty tak musze miec takie gładki, wycięty głeboko, z odpinanymi ramuiączkami. Szyje suknie i mam specyficzny dekolt. Krawcowa mi taki kazala kupic