Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Constansssa

7DNI NA DIETĘ SZYBKĄ I EFEKTYWNĄ!!! POPROSZE PROPOZYCJE

Polecane posty

Gość Vega71
ola442 , Badz sobie na dowolnej diecie :) Jogurtowa diete znam bo bylam dlugo na atkinsie. Mleko i jogurty nie tylko zamulaja organizm ale tez wyplukuja wapno z kosci wiec sa wybitnie niezdrowe. I pomimo tego ze wydaje Ci sie ze jestes na zdrowiej diecie to sa pozory niestety. Poczytaj troche o szkodliwosci mleka, calkiem sporo jest na ten temat w sieci. Jesli czytasz po angielsku polecam strone : http://www.notmilk.com/ gdzie jest bardzo duzo o tym jak mleko niszczy zdrowie. Co do sokownika to mowimy tutaj o super ekstra szybkim gubieniu wagi, w normalnym tempie mozna jesc owoce i warzywa. Zreszta biorac pod uwage ze zdrowie to wartosc nadrzedna ceny sokownikow to pestka w porownaniu z tym jaka wartosc oczyszczajaca maja swieze soki. Pozdrawiam

Hey Vega71 jeszcze mam do Ciebie jedno pytanko... w jakim czasie tak super schudlas?? bo ja mam razem z dniem dzisiejszym tylko 5 dni :( jak myślisz, ile uda mi sie zdzialac ????? pozdrawiam Wszystkie Dietowiczki ;)

Gość vega71
Szczerze ?:) W 5 dni mozesz sie odwodnic ale nie zgubisz tluszczu albo minimalnie. Sa realne szanse ze polecisz 3-4 kg wody. Zejda Ci obrzeki i nic wiecej. Poza tym ze Ci wyszuczpleje buzia i bedziesz miala bardziej plaski brzuszek efektow wiekszych nie zobaczysz. Nie wiem jaki masz powod takiego ekstremalnego chudniecia, ale jesli juz konieciecznie, koniecznie musisz to zrob sobie wode z sola gorzka wieczorem. To Ci wyczyszci uklad pokarmowy ze wszystkich resztek a pozniej wejdz na 5 dni na soki. Istnieje jednak ryzyko ze schudniesz ale za te 5 dni bedziesz oslabiona i jesli zjesz cos bardziej solidnego moze to sie skonczyc wyprawa do lazienki. I o ile mam kompletnie swiadomosc jak bardzo to jest dla Ciebie wazne to wydaje mi sie ze cokolwiek ma sie wydarzyc za 5 dni, wygladasz idealnie taka jaka jestes teraz. Schudniecie paru kg wody nic nie zmieni, to jest kwestia tylko Twojej psychiki tego ze nie masz wiary w swoja wyjatkowosc i piekno bez wzgledu na kg. Uwierz w siebie i kochaj siebie, a caly swiat nie bedzie mial innego wyjscia tylko bedzie musial zrobic to samo :)

Hey Vega :))) dzieeeeeeeeki :* az mi sie humor poprawil :) wiesz, chociazby opuchlizna tylko zeszla razem z woda, nie ma znaczenia:) chce tylko smuklej wtedy wygladac niz teraz.... naprawde jeszcze raz dzieki za rady :) buziak dla Ciebie za mile slowo:*

Gość kiciora
mam 165 cm obecnie waze 52/3 kg. Kg lecialy jak moja waga drasztycznie podskakiwala mw gore np do 58/9 lub przed jakims specjalnym wyjsciem. To moja awaryjna dieta :o) Niekturzy podobno do tego pija pol litra mleka, ale ja osobiscie ne probowalam

Gość bjhkhi
i co zdecydowalea? soki czy banany?

Gość ol
ALE musze zaznaczyc ze po miesiacu wrocilo mi 3 kilo i wcale sie nie objaalam niezdrowym jedzeniem czy slodyczami :(

Gość As14078
Drogie dziewczyny powiem wam tak ze te wszystkie metody t, które wy tu piszecie to na każdą będą działaly inaczej bo kazda z nas ma inna przemiane materii i innaczej spalamy te pyszności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość As14078
Drogie dziewczyny powiem wam tak ze te wszystkie metody , które wy tu piszecie to na każdą będą działaly inaczej bo kazda z nas ma inna przemiane materii i innaczej spalamy :0

Gość gość
Ważę 59kg czy schudne w 7dni 9kg na diecie jogurtowej?

Gość gość
na jakiej diecie bajlepeij zrzucic 5 kg?