mr_Kumpir 143 Napisano 1 godzinę temu a wy spicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 1 godzinę temu ja siedze i ogladam jak chinczyk strzela z luku 108 kg naciagu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 1 godzinę temu tesknie za miszluft, szkoda ze jej nie ma terraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 1 godzinę temu ledwie ostatnie piwko dopijam i klad e sie spac, moglem zwalic konia ale zapomnialem, a teraz chyba mi juz nie stanie tyle wypilem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 1 godzinę temu zaraz ide spac , jednak konia zwale jutro rano chyba, za duzo alko na dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, mr_Kumpir napisał: a wy spicie ? Już po kawie i śniadaniu Jadę do pracy, bo czas pozyskać flotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 1 godzinę temu Jeden spam na forum. Mongoł nieźle dał czadu i w czosnek, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antix 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już po kawie i śniadaniu Jadę do pracy, bo czas pozyskać flotę I dobrze nasza łysinko kochana Najważniejsze że już wszystko dobrze u cb i możesz pracować Edytowano 1 godzinę temu przez Antix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 52 minuty temu 6 minut temu, Antix napisał: I dobrze nasza łysinko kochana Najważniejsze że już wszystko dobrze u cb i możesz pracować Witaj Praviku z Maxmodels Też jedziesz do pracy? I gdzie rozładunek? Mnie się skończył urlop, a tobie też? Po co te zaczepki, jak nie jestem zainteresowana? Także won ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antix 2 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Witaj Praviku z Maxmodels Też jedziesz do pracy? I gdzie rozładunek? Mnie się skończył urlop, a tobie też? Po co te zaczepki, jak nie jestem zainteresowana? Także won ode mnie. L4 na czas pobytu w psychiatryku to nie urlop. Ja mam wolne dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, Antix napisał: L4 na czas pobytu w psychiatryku to nie urlop. Ja mam wolne dzisiaj. Skończ siedzieć mi na profilach i pisać do mnie, bo w końcu cie zgłoszę. Do roboty nierobie Ty masz 35 lat wolne i prześladujesz ludzi w sieci mitomanie. Żebyś chociaż był mądry, a tu zawistny owsik Nie pamiętam kiedy byłam na L4. Więc odbij i idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antix 2 Napisano 43 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skończ siedzieć mi na profilach i pisać do mnie, bo w końcu cie zgłoszę. Do roboty nierobie Ty masz 35 lat wolne i prześladujesz ludzi w sieci mitomanie. Żebyś chociaż był mądry, a tu zawistny owsik Nie pamiętam kiedy byłam na L4. Więc odbij i idź spać. kurrrwaa martwiłem się o ciebie, bałem się że wykitowałaś, ale dzięki Bogu żyjesz. Edytowano 42 minuty temu przez Antix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach