Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaj

Yasmin- tabl. antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość wiolaj

Czy któraś z was używa, jak z samopoczuciem po nich i jaka jest ich cena? Mam zamiar zacząć je brać z tąd moje pytania.

Gość frogus
hej ja zażywam te tabletki samopoczucie ok bez wiekszych zmian:) cena wacha sie w zaleznosci w ktorej aptece kupuje raz udalo mi sie kupic najtaniej za 38zł a ostatnio koło 45:/

ja bralam ale odstawilam bo samopoczucie.... nerwowa agresywna depresja :):) pozniej leczylam sie wlasnie na depresje :P:P:P nie tkne tego wiecej choc to sprawa indywidualna :D:D

Gość wiolaj
O fuck! Ja juz stanów depresyjnych mam dość bo mam niedoczynność tarczycy! I jeszcze ta cena!!! chyba pomyśle nad jakimiś innymi- dziękuje za opinie

Gość lesny ludek z doliny
ja tez pieprze tablety....tez braam yasmin...byly nawet ok, ale czasami potrafilam tak sie wkurzyc....nawet nie wiadomo o co? tez mam niedoczynnosc ale dopiero teraz ją wykrylam w kONCU WIEM SKAD TE DOLY U MNIE :O koszmarrrr juz myslalam ze jestem skazana na wieczne doliny i myslalam zeby se chatke w lesie wybudowac i smieci w lasach zbierac no dollllinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takze nie polecam zadnych tablet po jednych tez miala depresje....po moich pierwszych tabl. ale po yasmin cale szczescie nie......uffff

Gość wiolaj
niedyskretne pytanie, a czy używasz jakiś środków antykoncepcyjnych?

Gość ble**ble
wlasnie jestem 5 miesiac na Yasmin...i koncze!! mam ich dosc u mnie tez pojawily sie stany depresyjne i do tego te napady na jedzenie...nie wspomne o zaniku libido...dziwie sie,ze moj chlopak ze mna jeszcze jest.Wejdz w yszukiwarke i znajdziesz tam mnostwo tematow o Yasmin ...

Gość wiolaj
Kurcze ale trafiłam ginekologa!!! A wiedział o mojej niedoczynności i jeszcze prosiłam o jakiś tani środek! Do dupy ci lekarze!!!