Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupic czy nie kupic

wozeczek dla 2 latka

Polecane posty

Gość kupic czy nie kupic

Czesc, zastanawiam sie nad kupnem parasolki- laski, wozeczka, dla mojej 2 letniej corci...podoba mi sie Graco mojo http://www.allegro.pl/item182424406_graco_mojo_nowosc_lekka_spacerowka_wys_gratis.html no i zbieram opinie, co sadzicie o tym wozeczku....dodam, ze moje dziecko jeszcze chetnie jezdzi w wozeczku a mi to jak najbardziej odpowiada ;) Jak waszym zdaniem, fajny ten wozek...a moze macie pomysly na jakis inny? prosze wklejcie linki. Zg ory dziekuje, pozdrawiam

Gość Alexxxa
Według mnie tak "na oko" wyglada bardzo fajnie. Ma rozkładane oparcie i budkę, nic więcej tak właściwie nie jest potrzebne.

Gość kupic czy nie kupic
dzieki sliczne,

Gość kupic czy nie kupic
`podnosze, bo nadal mam watpliwosci....a moze coneco traffic? zwariuje...chce cos male zwinne i takie w sam raz dla 2 letniej panienki;)

Gość ji ki ji ki.........
fakt kupić cos musisz !mój mały tez jezdził w wózku parasolce najważniejsze aby miała rozkładane oparcie do spania ,budke i ochraniacz przeciwdeszczowy...obie oferty sa fajne ale to ty kupujesz ...decyduj...

Polecam konkurs na kindi w którym można wygrać X-landera, wystarczy tylko wysłać fotki pociechy :) a za zaoszczędzoną kasę iść do kosmetyczki i fryzjera :D http://konkurs.kindi.pl Tam tez pełno rad o wózkach, dzieciach, kolkach i pieluchach :D

Gość kupic czy nie kupic
sa moze jakies nowe pomysly, ...? a moze ktos ma jakas fajna 'parasolke' i chcialby sie podzielic opinia? nadal jeszcze sie nie zdecydowalam:O

Gość niezdecydowana 2
ja też rozważam kupno co prawda dla 15 miesięcznej panienki ale brałąm pod uwagę tez graco. Mysle też o Chicco 04- 390zł, i 0,5 550zł. NIe potrafie sie zdecydować, czy wybrac tanszy chicco, ten droszy model ma wszystko ocieplacz, barierke. Tanszy jest bez barierki. Graco szczególenie ten drugi link wizualnei lepiej mi sie podoba, ma barierkę, ale kolory są strasznie smutne, dziwnie dobrane. Chciałabym coś z niebieskim, a tam ten granat jest strasznie ciemny, a w niebieskim walneli ruda budkę.