Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona.....

test BOBOTEST/tabletki antykoncepcyjne Pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość zagubiona.....

Mam do was takie pytanie, od ok 4 lat biorę tabletki antykoncepcyjne, ostatnią przerwę miałam rok temu, tak więc od roku zarzywam je regularnie, bez żadnego pominięcia. Niestety ostatnio, co zdarzyło mi się po raz pierwszy zapomniałam tabletki(była to ósma tabletka) przed zapomnieniem uprawiałam seks. Zapomnianą tabletkę przyjełam dopiero po 24 godzinach wraz z kolejną.Dostałam krawawinie takie jak z odstawienia.Byłam u lekarza i powiedział mi, że jest to normalna reakcja organizmu.Minęło już półtora tygodnia a ja nadal mam plamienie. Troszkę sie martwiłam tym pominięciem tabletki, dlatego postanowiłam zrobic test ciążowy. Pierwszy zrobiłam po 9 dniach od teoretycznego zapłodnienia-negatywny, postanowiłam go powtórzyć za 4 dni, kolejny raz negatywny.Zrobiłam jeszcze jeden po 14 dniach od mozliwego zapłodnienia, oczywiście rano z porannego moczu(bobotest), wynik negatywny.Już sama nie wiem co myśleć, bo nie najlepiej sie czuję, mój gin powiedział mi, że moje złe samopoczucie to wynik tej zapomnianej tabletki, organizm się troszke rozregulował, pojawiło sie krwawinie itp.Co o tym sądzicie?Czy bobotest po 14 dniach jest już wiarygodny?

Gość zagubiona.....
up up

Gość zagubiona.....
nikt mi nie pomoże?

Gość zagubiona.....
please pomóżcie

Gość ten pierwszy
Według mnie test już powinien wykazać ciążę. Myślę, ze nie jesteś w ciąży.