Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomy nieznajomy

Jak odbic facetowi dziewczyne?

Polecane posty

Gość znajomy nieznajomy

Drogie Panie prosze o wypowiedz :)

Gość gegerg
badz bardziej meski i pewny siebie niz jej partner, jesli to zauwazy, wyciagnie wnioski na twoja korzysc a potem dalej czarowac mozesz

Gość gegerg
spadaj szczeniaro, jestem dziewczyna i swoje wiem :classic_cool:

Gość jeeeeeeeezzzzzzuuuu
to proste udawaj geja :-p

Gość znajomy nieznajomy
Gegerg dasz maila ? ;) chcialbym o tym porozmawiac z kobietą.Jesli ktoras z was sie odwazy prosze o podanie maila badz gg dziekuje

Gość poszukaj innej dziewczyny
nikomu nie robi sie takiego świństwa! :O a jeśli uda ci się odbić, to dziewczyna i ciebie nie będzie warta. przemyśl to, co zrobi kiedyś tobie :O

Gość znajomy nieznajomy
Sprawa bardziej skomplikowana ona byla już ze mna , ponoc jest bądz klamie ze ma faceta. Chce jej zainponowac od nowa, zwrocic uwage ponownie.Wiem ze nie bedzie latwo :)

Gość powiem i tak
podchodzisz do tego ambicjonalnie czy cos do niej czujesz?

Gość znajomy nieznajomy
znudziły mi sie randki z p.Frankiem,rozbueraczem mięsa z Biedronki:-p chcialbym teraz sprobowac seksu z kobieta

Gość znajomy nieznajomy
powiem tak , dla tej dziewczyny zrobie wszystko i zalezy bardzo i bede tak dlugo sie staral az conajmniej bede dla niej ponownie dobrym kolega. To jest moj plan minimum.Wiem ze takiej drugiej jak ona nie spotkam.

Gość powiem i tak
a czemu nie jestescie razem?

Proponuje \"Odbijacz\". Jest skuteczny i do nabycia w sklepie żeglarskim - chyba nawet jest istrukcja jak \"odbijać\" 💤

Gość powiem i tak
jakis niekonkretny jesteś..:o

we sobote jak dancing wew remizie bedzie zajadz WSKa [ wiejskim sprzetem kaskaderskim] a nie zapomnij go umyc by blyszczaly mu spojlery. umyj sie sam tez dokladnie uczesz a grzebien elegancki zolty w tylna kieszen wsadz. wlos - przyczeskie se na brylantynkie zrob i Twoja bedzie Niewiasta.

Gość powiem i tak
internet tamto sramto....:o faceci to się tak wahają, tak czają, bo maja caly wachlarz chetnych do seksu desperatek a potem sie okazuje, ze kto inny się zajmuje, opiekuje dziewczyną a nasz Rromeo zostaje z ręką w gatkach..:o

Gość powiem i tak
no ale facet czym myśli?? no czym??:o

Gość powiem i tak
....uszami moze....:)

Gość gegerg
Znajomy nieznajomy pytasz o szerokie pole wiedzy... Lepiej zamiast pytać mnie, poszukaj w internecie informacji o ... hmmm... atawistycznych potrzebach kobiet, zobacz też co kobiety piszą o różnych znanych sobie postaciach (np jacy aktorzy wydają im się interesujący). I odsiewaj to co kobiety chciałyby czuć i myśleć, ich wyznania wiary, od tego co jest naprawdę. Dam ci taki przykład. Na studenckim wyjeździe były studentki i kilku mężczyzn. Jeden, choć starszy wiekiem, wzbudził nieporównywalne do innych zainteresowanie, choć i opiekunowie tam byli, przystojni i młodzi, i studenci. Dziewczyny jednogłośnie uznały go za bardzo atrakcyjnego. On miał cyniczne, gorzkie poczucie humoru, był zdystansowany, tajemniczy, potrafił zachować się odpowiedzialnie za wszystkich, opiekuńczo, mówił niedużo ale sensownie i czasem błyskał poczuciem humoru. Promieniował pewnością siebie, luzem... Po prostu chciało się żeby na ciebie zwrócił uwagę. Takie i podobne cechy... podobno można wyrobić. Ja bym radziła zacząć od pewności siebie, spokoju wewnętrznego, ironii, lekkiej, żartobliwej wyższości (nie mylić z agresją, arogancją, złośliwością).

Gość powiem i tak
O PIE KUŃ CZY !!! wszytsko w tym temacie