Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirdir

Pytanie o Allegro

Polecane posty

Gość dirdir

Czy jesli wystawiłam przedmiot na Allegro i nie udało mi się go sprzedać to też płacę jakąś sumę?Bo wiem że jak się sprzeda to procent od sprzedaży.

Gość lololo
tak. płacisz prowizję za wystawienie przedmiotu. jest ona zależna od ceny minimalnej jaką ustawisz albo od ceny kup teraz, od ilości towaru, od ilości zdjęć produktu i od dodatkowych opcji. Na końcu wystawiania aukcji (przed zatwierdzeniem) będziesz miała podaną kwotę jaką Ci pobiorą.

Gość znawca allegro
Tak, płacisz za wystawienie. Ale są to, o ile nie zaznaczyłaś dodatkowych opcji, grosze. A tak w ogóle cennik jest częścią regulaminu Allegro, którego znajomość potwierdzasz logując się do serwisu.

Gość dirdir
Kurcze wiem, że grosze ale już 2 razy wystawiłam buty i nie poszły, więc 1,45 straciłam podwójnie, jak jeszcze kilka razy tak zrobie to wcale mi się to nie będzie kalkulować:(

Gość dirdir
1,45zł. dla ścisłości.

Gość lololo
może za wysoko je cenisz? wystaw od 1zł i pójdą

Gość dirdir
No właśnie ciągle schodzę z ceny, ostatnio wystawiłam od 15zł. To są nowe buty i kurcze a jak wystawie od 1zł i pójda za 1zł to się zmartwie setnie...Doradźcie coś.

Gość upupupupuppu

Gość buty...
daj linka do tych nowych butow... teraz uzbieralas prawie 2 zl a allegro placisz dopiero jak uzbierasz 10 zl...tak pisze w cenniku zreszta nie martw sie juz teraz jak dojdziesz do 10 to sami sie upomna o kaske :)

Gość dirdir
Mogłabym je od tej złotówki wystawić ale kurde boję się, że faktycznie pójdą za bardzo niską cenę. Może zdjęcia sa złe?Sama nie wiem.

Gość dirdir
Tylko nie piszcie czegoś w stylu:"ale brzydkie te buty-nic dziwnego, że nikt nie chce ich kupic", bo nie chodzi mi o opinie w sprawie jakości obuwia. Nie sprzedaję ich, bo mi się nie podobają tylko poprostu są na mnie za małe.

Gość za złotówke tez ci ich nikt
nie kupi, to żadna rewelacja ani okazja poprostu, oddaj je kolezance albo coś, na wystawianie na allegro szkoda twoich pieniędzy i czasu.

Gość ktosiek mosiek
no kupic ktos moze, ale nie kupia jej za wysokie pieniadze poniewaz nie sa to buty na topie ze tak powiem. Wystaw za zlotowke to moze np do 5, 6 zl wzrosna... A jak nie chcesz to rzeczywiscie oddaj kolezance

Gość dirdir
Hmm na topie...Kupiłam je w ostatnie wakacje więc nie ejst to przeżytek sprzed nie wiem ilu lat. A dla dziecka mogą być w sam raz. Nie mam komu oddać, bo to rozmiar 36 a nikt w moim otoczeniu nie ma takiej małej stopy.

Gość upupupupuppu