Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia333

ale miałam sen....co Wy na to kobiety i nie tylko?????

Polecane posty

sniło mi się ,że byłam na dyskotece, spotkałam tam Nejmana i Stefana Tarazzino , super się bawiliśmy .Po jakiś paru godzinach zaczęło się robić pusto , Stefano poszedł gdzieś a ja usiadłam Nejmanowi na kolanach , zaczelismy sie calowac , trzasl sie z podniecenia wlozylam mu rękę w rozporek , masowałam fiuta jednoczesnie wsadzając język do ust , szepnal -wez go , ukleklam miedzy jego nogami i zaczelam mu ssac ..ale miał niesamowite-dzikie z podniecenia oczy...lizałam mu calego , brałam głęboko do ust czasem przerywałam pieszczac go reka , po chwili uslyszalam \"o kur...Stefano idzie..ale jakos wogole sie nie przejelam-obciągałam mu nadal .Stefano podniosł mi spódnicę,opuścił majtki i masował cipkę najpierw powoli a potem coraz intensywaniej , w koncu zaczal mi lizac jednoczesnie robiąc palcówkę ,podniecona powiedziałam : zerznij mnie .Kleknął za mną i wszedł we mnie ..bylo cudownie ..Jednego fiuta miałam w ustach , drugiego w sobie..... potem zamiana-obciągałam Stefanowi a Nejman mnie ruchał...to było niesamowite...na koniec usiadłam na Stefano a Nejman wszedł mi w pupę miałam w sobie ich dwóch i było zajebiście

No dla mnie to by nie bylo nic specjalnego bo Nejman to najbardziej wiesniacki polski aktor, nie moge na niego patrzec :O wiec raczej wspolczuje takich fantazji

Gość Maxx
Oj Basiu czy fajny ? Taka ciotka trochę..męski to on nie jest...

raczej dwa rozne typy, Stafano juz lepszy ale Nejman to porazka :O

Gość oni zajebiści są
na wsiach polskich kochają tych "chopaków"

mi się podobają obydwaj , Stefano bardziej bo to mój typ , w Tańcu z Gwazdami np jak go tak zrobią uliżą to nie ale jak cwiczy taki na luzaku to mnie kręci : )))

to mi sie śnił sex z Milowiczem-całkiem niedawno-nie wchodząc w szczegóły było zajebiście--ale czemu on ?nie mam pojęcia nawet mi sie nie podoba:D ,żeby to chociaż Jakimowicz był:classic_cool:

te majtki w młodych wilkach:p:classic_cool: mowie tu o ciele a nie o filmie:pżeby nie było ze debilizmy oglądam:D

fajne ma ciałko , buzię też ;))) widziałam go kiedyś na żywo w centrum handlowym-zatkało mnie ..ten wzrok....