Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dicarlo

problem z laptopem, pomocy nagrzewa mi sie!!!!

Polecane posty

Gość dicarlo

witam mam poltorarocznego laptopa. zauwazylam ze w miejscu gdzie jest dysk bardzo sie grzeje, dzis mi sie juz dwa razy wylaczyl, w miescu gdzie jest dysk byl strasznie nagrzany, jednak jak podnioslam komputer zauwazylam ze miejsce na ktorym stoi, czyli drewniany stolik, bez zadnego obrusa, jest jeszcze bardziej goracy az sie nie da reki przylozyc!!!! teraz trzymam laptopa na ksiazce, mniejszej od szerokosci kompa zeby dysk mial swobodny przewiew. myslicie ze powodem wylaczenia bylo nadmierne przegrzanie? teraz dotykam dysku i wcale nie jest taki goracy jak poprzedni? na czym mam stawiac kompa zeby nie doprowadzac do nadmiernego przegrzania???????????

Gość dicarlo
czy nikt sie na tym nie zna???????

Gość ajaajakj
A jak laptop szumi (znaczy się wiatraczek) dośc głośno?

Jakiej firmy laptop ?? Pewnie chłodzenie lub dysk chodzi nieprawidłowo - serwis tylko pomoże.

Gość Jeeeeeezuska
Jak Accer to wywal na smietnik.

Gość hdjgajhdgk
schlodz go moczem - mocz odstaw na godzine aby wystygl a potem lapopa zanurzaj w mczu albo bardzej radykalna metoda to chodz go cieplym moczem

Gość dicarlo
laptop Toshiba, na razie znowu sie nie wylaczyl, slyszalam ze sa specjalne podkladki chlodzace pod laptopy moze ona pomoze bo nie chce mi sie jechac z tym kompem az do warszawy, bo mi sie raptem 2 razy wylaczyl, paranoja :(

Gość flalala
Ja mam ten problem regularnie. Muszisz zanieść laptopa do serwisu, żeby przeczyścili wiatraczek, bo jest zabrudzony. I nie radzę go eksploatować w takim stanie, bo na razie działa samo- wyłączanie, a jak przestanie możesz sobie nawet uszkodzić twardy dysk i starcić wszystkie dane.

Gość flalala
Będzie się wyłaczał częściej i nie masz innego wyjścia. Na drugi raz zacznij od pytania, gdzie jest serwis.