Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfujfcjk

jak mam uprawiać sex kiedy mam okres?

Polecane posty

Gość xfujfcjk

pełno krwi i wogle... ?

jak to jak? najlepsza do tego jest wanna, ewentualnie prysznic. a w łóżku - duuuużo ręczników papierowych i husteczek. i hulaj dusza ;)

Gość xfujfcjk
taaa ale w łózku to chyba ni zbyt konfortowa sprawa

Dokładnie ręczniki chusteczki, dobrze by było te nawilżające. A później łazienka prysznic i żyjemy dalej. Ja na przykład bardzo lubię się kochać podczas okresu.

Gość jaś 30
moja tez mi czasmi daje, ale nie powiemżeby to była super komfortowa sytuacja :-(

Gość a nie możecie się powtrzymac
te kilka dni?:O Jak zwierzęta...

w tym cały urok ;) dostać to, co tak niechętnie jest dawane, czasem wręcz niemożliwe... czy to jednak nie cząstka kobiety? jak kochać, to wszystko ;)

Gość TY DESKA..
jestem deską przegrałam życie PRZECIEZ TY DZIEWICA JESTES PO CO TY SIE PCHASZ NA KAZDY TOPIK BUHAHA

ja uprawiam sex w okresie, i wcale nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać. I krew wcale tak nie leci.

Gość doświadczony30
chyba każdy w łazience wodę ma, więc nawet jeśli krew leci to można sobie potem umyć :-)))))))

Gość 5 dnie bez seksu nie przeżyjes
z jak tak to to się już leczy :classic_cool:

Nie lubie sie kochac gdy kobieta ma okres. To takie krępujace, a poza tym uwielbiam oral no i jak to pogodzić?? Wtedy kobieta robi mi laske i koniec zabawy.

Gość ja nie lubie podczas okresu
bo jest zbyt bardzo slizgo i nic nie czuje

Byl kiedys taki dowcip. Znaczy jest nadal: \"Facet spedzil noc z laska pijany jak bela. Laska miala okres.... Nic nie pamieta, rano sie budzi, a jej juz nie ma. Rozglada sie po lozku a tam wszystko we krwi. - Boze!! Zabiłem kobiete Idzie do lazienki umyc sie zeby zniszczyc dowody, patrzy w lustro: - Jezuu, Zabiłem i zjadłem!!\" Pewnie nie smieszne ale co tam:)

Gość kawał super

Gość może i super
dla mnie obrzydliwy:( współczuje facetom jeśli faktycznie tak pieszcza swoje kobiety w czasie okresu. Jestem kobieta i nie wyobrażam sobie, aby mój mąż pieścił mnie oralnie w tych dniach

Gość jest też podobny dowcip
Facet się budzi po nocnej libacji i widzi, że obok leży jakaś wstrętna baba, no i wokół wszystko jest we krwi. Mocno zniesmaczony biegnie do łazienki, spogląda w lustro i widzi, że z ust wystaje mu sznureczek. Facet pada na kolana i modli się: Boże spraw aby to była herbata ekspresowa!

Gość najlepiej w anala

Gość Blade.
co wy wiecie,co wy wiecie :o

Jejku, a kto może lubiec lizać cipkę w czasie okresu?? Zdarza się, ze kochamy się w czasie okresu ale to zawsze z prezerwatywą i stosem podkładek, ale lizanie Beeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Gość gość
A ja lubię lizać c**eczkę jak Kobieta ma okres,chętnie takie poznam.

Gość gość
debilizm & dziecinada doskonała!!!! Przecież w tym okresie wnętrze macicy to jedna krwawiąca rana podatna na zakażenia "głupim" ch***em!!! Czy dla chwili przyjemności debilnego samca warto ryzykować zdrowiem i życiem? Zwal mu konia ręką i niech s*******a gdzie pieprz nie rośnie. Albo na takie przypadki zastosuj c**kę gumową, którą kupisz w seksszopie. A tobie chyba też nic nie brakuje pod sufitem skoro zadajesz tak debilne pytania.