Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jeszcze

KTO CHCE ROBIC OPERACJE PLASTYCZNA NOSA?

Polecane posty

Gość kto jeszcze

Dziewczyny, tak malo jest osob na topikach o operacjach plastycznych, wy najwidoczniej nalezycie do tych trzezwo myslacych, ale ja po postu musze zrobic ta operacje...kto jeszcze?

Gość niepocieszona.....
ech, znam to, w sumie od mojego juz nic nie chce, mzoe zostac taki, jaki jest, bo tak naprawde moim kompleksem od zawsze byly usta-po prostu strasznie waskie, jak kreska, chcialabym sobie i nos i usta zrobic, ale w zasadzie boje sie ingerencji chirurgicznej jesli chodzi o nos, dlatego poki co zyje nadzieja, ze zrobie sobie chociaz te nieszczesne usta... gdzie w Lodzi albo w ogole w Polsce mozna zrobic dobrze usta? nie zalezy mi na kopiowaniu angeliny jolie ani innych ekscesach, chce po prostu powiekszyc troche dolna i gorna warge, bo teraz jest po prostu baaardzo zle...a chce zeby bylo normalnie:(

Gość robilam polecam

Ja też chcę. już od dawna mi sie marzy... nie mam garbatego nosa, chodzi o to, że jest ZA DUŻY. inne dziewczyny mają malutkie noski a ja taki... :( skąd jesteś? mas zjakieś namiary? bo ja z okolic Krakowa. chciałabym żeby zmniejszył mi tą kość (z profilu) i może trochę skrócił ta chrząstkę. i najważniejsze - ile taka zabawa kosztuje?? dziewczyny macie jakieś zdjęcia?

Gość od 6 tys w górę