Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to oceniaciepilne

chodzi i dzidziusia..

Polecane posty

miesiaczkuje cholernie nieregularnie,zdarzalo mi sie plamic w srodku cyklu, a teraz niedawno w polowie cyklu mialam plamienie, minąl tydzien i znowu plemienia, teraz minął kolejny tydzien i...nic.. :| miala ktoras kobitka moze tak?? hmm nie wiem czy dopuszczac mysl o ciąży..chyba nie, no bo w styczniu rozebralismy sie z chlopakiem, on mi wlozyl tylko tak troszke..tak do polowy i niestety.. ucieklby mu ostatni autobus wiec poszedl :D Hehe nom prosze mi napisac babeczki co o tym myślicie pozdrawiam was serdecznie

generalnie z takimi plamieniami to sie idzie do lekarza bo one nic dobrego nie wróżą...

i dodam jeszcze ze od tamtego"wlozenia" mialam juz dwa normalne okresy.. ale teraz dziwnie sie czuje i mam wrazenie jakby urósł mi troszku brzuch.. a moze zawsze taki mialam no nie pamietam :P

Gość ryszarda_P
Urósł ci i urodzisz trojaczki :P

tylko ze..mieszkam na wsi.. nie mam za bardzo kasy na ginekologa.. a w najblizszym osordku, w ktorym pracuje..moja mama :/ bylam juz raz jak mialam grzybice i chamska byla ta baba strasznie i wiecej do niej pojde co robic :(

juz bym wolała wpaść przy normalnym stosunku bo to aż głupie jest. jak miałas dwa normalne okresy to powinno byc ok, zrob test, niezalezne od wyniku idz do lekarza- moja siostra plamiła w srodku cyklu i lekarz wykrył u niej torbiel

torbiel ???? ;(;(;(

oj nie panikuj. nie mowie ze masz torbiel tylko chce Ci na przykładzie pokazac że plamienia moga oznaczac nieprzyjemne rzeczy i zazwyczaj tak jest, ale ja np. plamiłam pare razy podczas owulacji... nie zawsze ale zdarzało sie. moze i u Ciebie tak jest- mimo wszystko bym to sprawdziła

a nie wiesz moze ile kosztuje prywatnie wizyta u ginekologa????