Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martooszka

bark miesiaczki po przerwie w braniu tabl

Polecane posty

Gość martooszka

Hej! Pisze do Was dziewczyny bo mam mały problem:(Przez ostatni miesiac zrobilam sobie przerwe w braniu tabletek, ale nadszedl juz czas na pojawienie sie miesiaczki, a tu jej nadal nie ma:/Slyszalam ze moze przyjsc troche pozniej, przez to ze zrobilam sobie ta przerwe ale nie wiem ile mozna czekac, nie ma jej jakies 10 dni. Niby nie kochałam sie w tym czasie z chlopakiem tylko raz kochalismy sie ale przed wytryskiem wyszedl ale niby jest przeciez ten plyn ktory wyplywa przed wytryskiem..i mam pewne watpliwosci. I mam pytanko jak dlugo czekalyscie na okres po takiej przerwie? (tak na prawde to chyba szukam jakiegos pocieszenia i nadziei, chociaz jak dluzej to potrwa to pojde chyba do lekarza:()

Gość dlaczego nie zrobisz testu
skoro boisz sie ze to ciąża? będziesz wiedzieć. niektóre dziewczyny dostają idealnie jak trzeba, inne 2 - 3 miesiące nie.

ja mam podobnie, tzn po odstawieniu 2 razy mialam normalnie okres a ten 3 się spóźnia .... ide jutro do ginekologa, mam nadzieje ze nie spotka mnie to, co bym wolala zeby mnie nie spotkało :(( a jak juz okaze się ze wszystko jest jednak dobrze to pier*** tą przerwę w braniu tabsów i wracam do nich