Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel22

A co z niepelnosprawnymi pracownikami

Polecane posty

Gość Pawel22

Tzn nie slyszacymi np maja jakies szanse na rynku pracy,czy sa jakies firmy ktore tym sie zajmuja.? Bylem ostatnio w firmie,jestem osoba nieslyszaca tzn z ruchu warg potrafie czytac. Ciezko sie zyje w swiecie ciszy(mam 22 lata) No wiec bylem w Agencji Posrednictwa pracy tzw normalnej gdy wszedlem do srodka pan,ktory byl akurat dziwnie na mnie spojrzal byc moze zauwazyl,ze dziwnie wedlug niego sie zachowuje. Dr ROCK sledze pana opinie na forum jak rowniez Naga prawda czy macie panstwo cos co moze mi pomoc. No wiec bedac w srodku pan zupelnie nie mogl mi pomoc i po prostu powiedzial,zebym sie udal gdzie indziej. Czy ja jestem gorszym czlowiekiem nie jestem zlodziejem jestem jak najbardziej normalny oprocz tego ,ze jestem osoba nie slyszaca DR Rock i inne osoby czy moze ktos mi pomoc.

Gość Jaki problem
? po prostu wybierz prace, gdzie kontaktuje się z klientami przez mejla, a nie telefonicznie i już :)

Gość bez pracy
w moim biurze zajmujemy sie przedsiebiorstwami które zatrudniaja niepełnosprawych a nawet i wieźniów. Z jakiego jestes miasta?? to dałabym ci adresy tych spółek

Gość Pawel22
Warszawa

Gość Pracodawca.
dalem kiedys ogloszenie ze zatrudnie niepelnosprawnego jako informatyka. |Wyobraz sobie ze nikt sie nie zglosil. No i co proponujesz?Woj. slaskie.

Gość ja_ON
Też jestem niepełnosprawna i potwierdzam,że znalezienie pracy to jakiś koszmar.A tyle się mówi o zatrudnianiu osób niepełnosprawnych,padają piękne słowa,z których nic dla nas nie wynika. Przeszukałam już chyba wszystkie możliwe portale internetowe,non stop przeglądam gazety i powoli tracę już nadzieję,że znajdę cokolwiek,za co mogłabym się samodzielnie utrzymywać. (Mimo swojej niepełnosprawności jestem zdolna do pracy,znam angielski,obsługuję komputer,wykształcenie średnie + 2 lata studiów; mam 22 lata,jestem ze Śląska)