Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 kąt

moze 3 ??!!!

Polecane posty

Gość 3 kąt

Od pewnego czasu mam taką fantazje chciałbym sprobowac trojkatu ja + moja dziewczyna + inny facet tak po 30 chciałbym zobaczyc jak robi to z kims innym na moich oczach :-) macie podobną fantazje ??

Gość doświadczony 30
ja jestem po 30-stce :-)

Gość SN1 tudziesz SN2
3 kąty są dobre ale tylko w pewnych określonych sytuacjach, w wyrku niekoniecznie. to już się staje nudnawe.

Gość E32
chcesz, zeby inny facet posuwal twoja kobiete?

Gość SN1 tudziesz SN2
mmm757 a miałeś takie doświadcznie? to byś opowiedział

Gość ble**ble
jestem za

Jestem facetem i tez mam ochote na trojkat MMF. Chyba nie jestem bi - nie mam ochoty dotykac tego faceta, ale popatrzec jak bzyka moja zone. Dodam, ze sam mam problem (szybki wystrysk) i do orgazmu doprowadzam tylko reka/ustami. A inny moglby to zrobic inaczej. Na trojkat MFF tez mam ochote. A najwieksza na czworokat z inna para. Ale to tylko fantazje, czy tak na serio, ze wszystkimi konsekwencjami bym sie zdecydowal? Na razie nie, moze kiedys. Najszybciej na seks z zona w towarzstwie innej pary. Potem moze na jakies zamiany.

Dobrze się zastanów, bo jak już zaspokoisz swoje fantazje to może się okazać, że zazdrość weźmie górę i przyjdzie złość na żonę. Jak ona mogła oddać się innemu!!!!! to samo tyczy się kobiety....

Gość psiara22222
pytanie tylko, czy zona tez chce trojkacik i czy ma ochoty wspolzyc z innym facetem

Gość zboczona starucha
Myślę dokładnie tak jak " Freak On A Leash" - czytałam że właśnie tak to często się kończy. A poza tym, czy nie obawiasz się, że dziewczyna zasmakuje w tym drugim i twojego już nie zechce?

Gość my tez chcemy sprobowac tak
czyli 2 m+ 1 k nie sadze zeby koles ktory chce trojkat z facetem musial byc bi, moj fcet zdecydowanie nie jest a po rozmowach i fantazjach- moich nabral ochoty.

dla mnie to dziwne. Może zmienie zdanie jak będe kilkanaście lat po ślubie, ale nie sądze... Jak sobie pomyśle że miałabym to robić z innym facetem przy moim chłopaku to... :/ o matko tak naprawde to nie umiem sobie nawet tego wyobrazić. a jak już jakaś panienka by się zabawiała z moim ukochanym to... żywa by z tego nie wyszła:) Ludzie ! chcecie adrenaliny, to eksperymentujcie nowe rzeczy... ale ze sobą a nie mieszajcie w to osób 3. Czy tak bardzo już sie sobą znudziliście??

No ja właśnie tak naprawdę się boję, to tylko fantazje :) Musiałoby nam nieźle odwalić, żeby się zdecydować, ale kiedyś - kto wie? A na razie może pobawimy się jakimś dildo.

Moj maz kiedys przyprowadzi wieczorem do domu swojego najlepszego kolegę(wiedzial,że mi sie bardzo podoba), nie wiem co sie stalo ,ale kiedy moj mąz zacząl mnie przytulac, ten jego kolega niby zartem takze byl blisko mnie.Najdziwniejsze jest to ,że maz nie oponowal, a zawsze byl taki zazdrosny. Moja reakcja byla dla mnie niewytlumaczalna.Zamiast ich zdrwo objechc poddalam sie chwili.Doszlo do tego ,ze obaj zaczeli mnie pieścic a ja wierzcie mi najpierw chcialam to wszystko przerwac, gdyz myślalam,ze maz mnie testuje,ale potem pomyslalam sobie ,ze nie zrezygnuje z czegos co mnie autentycznie podnieca.Nie bylo zblizenia z zadnym z nich,zle to co przeżylam jest nie do opisania.

Gość ona153647
i po co cii to ? co ty jakies zwierze ze sie opanowac nie mozesz ? chyba masz jakies zasady? nie no rozbrajacie mnie twoje mareznie to to aby posuwal cie jakis inny facet a twoj maż zeby na to patrzyl!! bijmy bravooo za inteligencje :D