Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona jak byk

moje BMI 17, 1 - czy to bardzo zle?

Polecane posty

Gość zmartwiona jak byk

nie wiem czy isc do lekarza. czy jest ze mna cos nie tak?

Gość a ile masz wzrostu
jak 135 cm to spoko

Gość zmartwiona jak byk
mam 162 cm, moja dieta od pewnego czasu nie jest najlepsza i nei jestem w stanie tego zmienic

Gość pomóż sobie
zmartwiona- kochana wybierz się do lekarza, boję się, że to mogą byc w Twoim przypadku poczatki anorekcji, otwórz się i nie bój się mówic o swoim problemie...Psychiatrzy to lekarze, którzy są po to, by poskładać naszą połamaną duszę

Gość serdyeler
jak jest zmartwiona to chyba wie ze nie najlepiej i to raczej nie anorekcja tylko po prostu niedowaga!!!!!!!idz do lekarza po ek na apetyt

Gość jaka anorekCja
??????????????? ludzie, nauczcie się ANOREKSJA

Gość beznadziejna osoba
przeciez bmi wylicza sie z wzrostu i wagi wiec może miec 135cm jak i 2 metry a i tak to jest niedowaga ale nie przejmuj sie ja mam 16 cos i zyje i nie jestem anorektyczka aczkolwiek chce przytyc a byc moze to nadczynnosc tarczycy

Gość serdyeler
matko przeliterkowalo sie a juz semp przylecial, juz nawet literki sie czlowiekowi nie moga pomyilic co za ludzie

Gość serdyeler
i nie musisz mnie poparwiac bo slysze to slowo codziennie wiec wiem jak sie pisze!! a blad byl przypadkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zuzanka_
To zależy, bo jeśli zawsze miałaś takie to jest ok, ale jeśli gwałtownie spadła Ci waga to raczej powód do niepokoju i powinnaś udać się do lekarza. Moje BMI wynosi 17,5 od wielu, wielu lat i jakos żyję;)

Gość jaka anorekCja
chyba muszę, bo nie tylko ty wypisujesz takie bzdury dla osoby nad tobą to też anorekCja:D

Gość *********/
a jak to obliczyc???????????????????????????????????

Gość malusinka
nie martw sie ja tez tyle mam i nawet tyle samo wzrostu co Ty ;) nie wiem jak Ty,ale ja nie mam anoreksji, nawet brzuszek mam calkiem calkiem

Gość serdyeler
bo mzoe szysbko piszemy na klawiaturze bo szkoda nam czasu na spedzanie pol dnia na wylapanku kazdego bledu uzytkownika forum, jaby to byl jakis ortograf to rozumiem, ale o literowke sie dopierdzielac????? to juz idz do psychologa bo masz chyba nerwice natrectw

Gość serdyeler
kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa nie ma zenacznia

Gość jaka anorekCja
nie pierwszy raz spotykam się z myleniem nazwy tej choroby i skoro nie jesteś jedyna to o czymś to jednak świadczy więc to raczej ty się czepiasz piszecie, piszecie i nawet nei wiecie o czym:O

Gość jaka anorekCja
i na pewno o nie była KOLEJNOŚĆ LITER, bo ja mówiłam juz nie raz spotkałam się z tym

Gość serdyeler
przeciez ci tlumacze czlowieku ze wiem ze jest anoreksja a nie anorekcja, tylko przez szybkie pisanie zrobilam blad, wiec przestan sie do cholery czepiac kafeteriany mozgowcu

Gość pomóż sobie
akurat mi sie tez przeliterowało.....z anoreksją żyje na co dzień kochana i zawsze zaczyna się tak, że nie wiadomo dlaczego, ale ktoś chce schudnąć, potem to już się nie ma apetytu....spotykam takich ludzi na co dzień, taki mój zawód....

Gość jaka anorekCja
nie ośmieszaj się:O osoba nad tobą też popełniła ten sam błąd??? i to też literówka?:O

Gość serdyeler
a ty musisz drazyc ze my na pewno nie znamy prawidlowej nazwy tej choroby, jakby nie znla to luz, ale mnie wkurza niemilosiernie jak ktos mi cos wmawia, widze ze zrobilam blad,

Gość zmartwiona jak byk
dzieki :) naparwde dzieki, chyba jednak nic mi nie jest. a jakie inne sa objawy przy nadczynnosci tarczycy?

Gość pomóż sobie
serdyeler - ja tez sie przeliterwoałam, zostaw ta od zwracania uwagi w spokoju, przyszła tutaj tylko sprawdzać, czy nikt błędu nie popełnił

Gość oooooooodd
a powiedz ile masz lat, bo to wazne?

Gość serdyeler
sama sie nie osmieszaj, idz sie czepiac tramwaja a nie normalnych ludzi, nie masz sie nad kim pastwic? juz sie nawet czlowiek nie moze pomylic? bo zaraz sie zleca mozgi kafe co i tak wiedza l;epiej

Gość anorekcja
jest wtedy gdy dziewczyna swiadomie nie je bo uwaza ze jest za gruba!!!!!! moja koleżanka ma bmi niecałe 17 i dużo je ona po prostu ma taką szybką przemianę materii. niektórym radzę się dokształcić.

Gość pomóż sobie
jaka anorekCja - załóż sobie topik dla osób, które nie lubią, gdy ktoś popełnia literówki....

Gość jaka anorekCja
wy chyba naprawdę macię te anoreksje, bo uczepiłyście się jak nawiedzone ja, gdy usłysze, ze zrobiłam błąd i okazuje się, że ktoś miał racje to po prostu przyznaję sie do tego i już, a wy nie dość, że zrobiłyście coś nie tak to jeszcze rzucacie się:O