Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankooo

dziewczyny min 1.75cm wzrostu chodzicie w obcasach?

Polecane posty

Gość pytankooo

kupiłam sobie dziś szpilki na 7cm obcasie. mam 1.75cm wzrostu. w szpilkach osiągam ponad 1.80 . trochę się krępuję w nich chodzić ale bardzo mi się podobają. wstydzę się trochę moich długich nóg (zgrabne) bo strasznie to przyciąga wzrok facetów :/ tym bardziej ze jestem blondynka i od razu stereotyp długonoga tępa blondi. a wy chodzicie w obcasach? takich wysokich?

Gość pytankooo
nie ma tu wysokich dziewczyn? :(

Gość ccaaf
175cm, nie przepadam za szplkami;)

Gość beznadziejna osoba
nie ja chodzę w płaściutkich a jak mam wyjśc na obcasach to mi się nie dobrze robi tyle że ja mam 180 :(

Mam 175 cm i noszę wysokie obcasy. Wzrostu wstydziłam się jak byłam młodsza, na szczęście mi przeszło.

Gość 175 i bardzo lubię obcasy
i świetnie w nich wyglądam (wiem to od mojego kochanego )

Gość od zawsze chodze na szpilkach
bo szpilki sa sexy zajebiste. I llepiej sie wtedy czuje mam, lubie patrzec na innych z góry. Mam1,76. w ogóle nad czym sie tu zastanawiac wychwalaj Boga za to ze jestes wysoka i podkreslaj to jak tylko mozesz.

Gość limonek
tez lubie wysokie obcasy:) a mam m ponad 176cm tylko troche głupio sie czuje jak ide z kolezanka duzo nizsza:(

Gość wuwuwuwuw
Nigdy nie chodzę w szpilkach, ani w jakichkolwiek obcasach. Mam 175 cm wzrostu, ale nie o to chodzi :D ja po prostu nie potrafię chodzić w butach na obcasach.

Gość narynowane pomidory
ja mam 180 cm i nigdy nie chodze na obcasach

Gość Negra
ja mam 173 cm.. w sumie gdybym miała chłopaka z 190 cm to bym spoko nosiła takie buty z szpilka 7cm - w takich nózka wygląda suuper.. ale najczesciej nosze plaskie buty, ewentualnie do 5 cm obcas.

ja mam 176 i sporadycznie zakladam buty, ktore nie maja obcasa :) najlepiej czuje sie w szpilkach, moje najwysze obcasy maja 10cm :) Moj facet uwielnbia mnie w tych obcasach, mowi ze nogi mam jeszcze dluuuuuuuuuzesz :)

Gość romantickoo
tak

Gość 244
Mam 180 cm wzrostu i latem noszę buty na klinie (8 cm) i czuję się z tym bardzo dobrze. Oczywiście noszę też płaskie - w zależności od pogody.

Gość Aniele
Ja mam 177 i nosze takie 6-7 cm, też mam jasne włosy a jak ubiore spódniczke i przejde po mieście to faceci w autach wariują:) Tylko trochę głupio np jechać w autobusie jeśłi 90% osób jest dużo niższych:)

Gość vel
a nie krepuje was, ze na szpilkach jestescie wyzsze od swojego faceta? bo mnie baaardzo :( mam 168 a on 175 i jak ubiore 10 cm szpile to czuje sie z jednej strony cudownie a z drugiej okropnie patrzac na niego z gory :O

Gość Aniele
Odnośnei stereotypu to ja studiuje mam bardzo wysoką średnią, dobrą pracę i kto mnie zna wie że ja ze stereotypem nie mam nic wspólnego a jeśli ktoś mnie nie zna i tak myśli to już jego problem także nie ma się czym przejmować:)

Gość Aniele
Mój obecnie były miał 185 i nawet jak byłam na 6-7 cm szpilkach to on był wyższy

mnie nie krepuje, w sumie nie przerastam mojego faceta nawet w szpilkach, ale bylam kiedys z kims , kogo przerastalam i szczerze mowiac nam to nie przeszkadzalo :) Poza tym dlaczego mialabys czuc sie dziwnie??? Ja bym sie czula dziwnie w butach bez obcasika, w ogole to wtedy sie dziwnie czuje. Nawet baletek szukam chocby na minimalnym koreczku, bo na tych plaskich, to oszlaleje :)

Gość Aniele
Hola a ile cm ma twój facet?