Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiiii

czy byłyście w takiej sytuacji???

Polecane posty

Gość mimiiiii

od czterech miesięcy spotykam sie z kimś( nie bede opisywac szczegółów bo po co),chodzi mi o to,czy zapytałyście kiedyś faceta,jak nie byłyście pewne czy jesteście razem,jesteście parą,czy tylko dobrymi znajomymi. ja właśnie jestem w takiej sytuacji,nie powiedzieliśmy sobie oficjalnie ze jesteśmy ze sobą,chociaż wiem ze on tego chciał,ale ja jeszcze wtedy nie byłam pewna,teraz już naszczęście jestem. chciałabym być pewna czy spotykamy sie jako para czy tylko znajomi którzy uprawiają sex. Po prostu nie wiem czy sie takim pytaniem nie wygłupie przed nim...jak myślicie?

Gość Jenny..na imie.
uwazam, ze jesli jestescie ze soba juz na tyle blisko,zeby uprawiac sex. to to pytanie nie powinno go wogole zdziwic. moim zdaniem to normalne zapytac, tzn nie tyle co normalne, ale nikogo tym nie urazisz. nie musi to byc ssucho powiedziane.moze byc w jakiejs pieszczotliwej formie. to oczywisate, ze chcesz wiedziec na czym stoisz

Gość głowa w chmurach
Dlaczego masz się wygłupić? Zapytaj poprostu czy traktuje cie poważnie.

Gość podbijameeee
jestescie tylko zwykla laska do seksu

Gość ble**ble
ja bym poczekala az od niego by to wyszlo

zapytaj.ja tez kiedys zapytalam bo lubie wiedziec na czym stoje.mozesz spytac jakos z zartem troche zeby bylo to dla was troche latwiejsze. a najlepiej po seksiku-wtedy jest najlepsza chyba atmosfera do zwierzen i powaznych rozmow:) faceci czasem nie mowia takich rzeczy bo wydaje im sie to oczywiste ze jestescie razem. no ale ja bym zapytala zeby bylo wszystko jasne i potem sie chlopak nie wymigiwal w razie jak go przylapiesz na jakies malej zdradzie-i nie powiedzial zeprzeciez nic ci nie obiecywal...oczywiscie nie zycze tego nikomu:)

Gość mimiiiii
właśnie z nim zaczęłam rozmawiać,to nie jest wcale takie proste jak sie wydaje....