Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggggg

czy schudne jedzac slodycze?

Polecane posty

Gość gggggggggggggggggg

stosuje diete 1200-1400 kcal + duzo ruchu nie mam sily odmowic sobie wafelka czy schudne?

hmmm ja sobie nie odmawiam i chudnę, ale myślę, że bez tego poszło by mi to troszke szybciej

Gość ggggggggggggggggggggggggg
Raiqa a jaka diete stosujesz?

jestem na 1000kcal który wychodzi mi czasem na 1500;) moim kluczem są ćwiczenia, których nie odpuszczam..przynajmniej 5 razy w tygodniu muszę poćwiczyć

ooo to podobnie jak ja od kiedy sie odchudzasz i ile juz schudlas? prosze odpisz

odchudzam się od lutego..napiszę Ci moje wyniki początek lutego: waga 72,3kg podbrzusze100 biodra 107,5 biust 97 talia 79,5 udo 63 łydka37 ramię33 16 kwietnia: waga 70,9 (przed okresem) podbrzusze 95 biodra 103 biust 97 talia 73 udo 60 łydka 37 ramię 29

wcześniej schudłam jakieś 3kg bez ćwiczeń, ale trzymałam się ostro diety aha mam 170cm wzrostu

no to niezle przynajmniej jest postep bo u mnie waga stoi w miejscu pocieszam sie ze to moze miesnie sie robia;/

a mierzysz się?? bo ja tez mam taką wagę od dłuższego czasu, ale te cm mnie motywują inaczej na bank bym się poddała

nie mierze widze po ciuchach troche tylko dzis zjadlam pol czekolady;/

znam ten ból:O kawka bez słodkości u mnie się nie liczy..po prostu mi nie smakuje..a teraz walczę ze sobą bo w szufladzie leży mi pół wafelka..póki co się nie daję:)

Gość fiatuszek
ja zaczynam dzien od kawy z mlekiem i czegos (czegokolwiek) slodkiego jestem uzalezniona 😭💤

no dokladnie do kawki obowiazkowo musi byc cos slodkiego:O

myślę, że kawa rano z małym co nieco nie zaszkodzi, o ile reszta dnia bedzie w miare wzorowa..wiem jedno...kocham słodycze i nie zrezygnuje z nich..musze jedynie nauczyć się nad sobą panować

Gość fiatuszek
jej ja nie zjadam np. od razu calej czekolady czy calej paczki ciastek, zadowalam sie malym batonem, jednym paczkiem, kawalkiem placka ale za to systematycznie :-o powiedzmy co drugi dzien, czasami codziennie :-o reszte dnia - fakt, juz dietetycznie ale przez to moja waga niestety stoi 😭

baton czy pączek to jak pół czekolady..myślę, że najlepiej przerzucić się na słodkości typu Corny lub batoniki Fitness

Gość fiatuszek
kurcze tylko one mi strasznie nie smakuja :-o probowalam roznych smakow, czekoladowe, z pomarancza, truskawkowe i jeden ok. ale nie codziennie czy co drugi dzien :-o helppp 😭

Gość ggggggggggggggggggggg
muesli batoniki uwielbiam

Gość petite słonica
Hej dziewczyny ! mam pytanie :) czy uda mi sie zrzucic 8 kg do konca czerwca(tj. jakos 73 dni czyli okolo 2,5 miesiaca) jesli cwicze codziennie ( 200 brzuszkow oraz cwiczenia na uda , talie i bioda) nie jadam bomb kalorycznych( zolty ser, slodycze, ziemniaki, bialy chleb) i ograniczam swoje posilki do okolo 1000 kcal dziennie , po 18 juz nie jadam . zalezy mi glownie na splaszczeniu brzusi gdyz mam typ figury jablko wiec w tych partiach szybko tyje :) jesli nie 8 to ile ?? :) prosze o rychla odpowiedz

uda Ci sie ale musisz trzymac sie diety i cwiczyc...u mnie schodziło 4-6 kg na miesiac jak kiedys sie odchudzałam

Gość petite słonica
Dzieki za odpowiedz dodalo mi to otuchy w odchudzaniu. A co do słodyczy staram sie nie kupowac wogole slodyczy, ale gdy ktos mi da na urodziny lub na dzien kobietczy imieniny np rafaello lub merci to wchlone to w jeden wieczor :P

Gość ggggggggggggggggggggg
witaj jarzebinko ja dzis zjadlam ze slodyczy tylko albo az: pol 7 day'sa i teraz troszke budynki:(

mnie gubią właśnie bomby kaloryczne typu orzeszki i musli prażone:O uświadomiłam sobie, że nie uważam na nie...od jutra się to zmieni, bo dzisiaj już papusianie zakończone;)

Gość petite słonica
Co do własnie slodyczy to u mnie jest najgorszy 2 tydzien odchudzania. Zawsze !!!!! W pierwszym nie jem bo wiem ze mam jakies cel a w 2 ni stąd ni zowąd bierze mnie mysl ze nie uda mi sie zrzucic ale jesli uda mi sie przezwyciezyc te 2 tydzien to potem luz i slodyczy mi sie juz odechciewa :P

Powiem Wam dziewczyny/kobietki :-) bardzo pragne zrzucic 5-6 kg ,ale jest mi strasznie ciezko,bo wage mam wedlug wskaznikow prawidlowa,ale wiadomo...jak to kobieta...chce co nieco przezd latem poprawic i dlatego te 5-6 kg BARDZO potrzebuje schudnac....