Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barabara...

CZEGO OCZEKUJECIE OD KOBIETY W seksie? PYTANIE DO PANOW. D

Polecane posty

Ja oczekuję żywiołowości i aktywności, szcególnie gdy kochamy sie wiele razy. Wtedy od kobiety zależy czy \"postawi go znowu na nogi i czy znowu bedziemy sie kochac.

Gość cieplej zupy
bo tak to zaraz w morde walę

czego oczekuja panowie? panowie oczekuja, ze laska nie ucieknie im z lozka, zanim sie na nia spuszcza. tak, generalizuje, ale generalizowanie w tym przypadku jest uzasadnione. dla mnie o wiele istotniejsze jest to, czego JA oczekuje w lozku, a nie \'panowie\'...

Gość pijana werteer
czułości.

Gość pijana werteer
Co daję w zamian? Siebie.

Gość logistyczka
Ja oczekuję daleko posuniętej stanowczości. facet ma mnie złapać, przytrzymać, zerwać ubranie, strzelić w pysk, złapać za włosy - zmusić do orala, zerżnąć i wykopać z łóżka. To jest dopiero prawdziwy facet. Wie czego chce. :)

Jak można zmusić do orala??\\ To chyba samobójca bo jak ona zamknie buzie to...............

Gość logistyczka
Ściska mi policzki ręką tak, żebym nie mogła zamknąć pyska :)

I pewnie jeszcze wsadza trzonek od szczotki w tyłek abyś zawyła AAAAAAAAAAAAAAAAAA i puściła jego fiuta!!

Przedewszystkim zaufania, na drugim miejscu jest zywiołowość, spontanicznośś, odrobina szaleństwa, jesli coś jest nie tak jak być powinno, albo ma na coś ochote to oczekuje od niej szczerości i tego ze mi powie o swoich oczekiwaniach i pragnieniach oraz o tym na co ma ochote lub czego by chciala sprobowac...powinna tez być otwarta na nowe doświadczenia i sex oralny....Musze sie przyznać ze panna ktora jest uprzedzona do sexu oralnego nie jest tym czego szukam i co lubie...dobrze by bylo jesli kobieta ta byla pomyslowa i potrafila mnie zaskoczyc czym milym i szalonym....zeby nie wkradla sie w sex rutyna...to chyba na poczatek tyle :-))

Gość ta
zeby chciala czesto, a nie ze ciagle glowa boli czy sraczke ma, poza tym otwartosci na nowe zabawy, spontanicznosc, chocby nowe miejsca a nie tylko wyro.klodom mowie nie!

Gość logistyczka
Taką sraczkę też można dobrze wykorzystać :)