Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna2323

po ilu spotkaniach idziecie z facetem do lozka??

Polecane posty

Gość ***********
mi by to przeszkadzalo,jezeli moge sie wtracic

klavier, chyba cos ci sie pomylilo. Milosc to dla mnie inna bajka, a niezobowiazujacy seks - inna. Jesli kogos kocham to nie ma znaczenia czy mial przede mna 50 kochanek czy jest prawiczkiem.

Gość klavier
*********** " zreszta bylo beznadziejnie,nie warto bylo czekac." no trudno zeby pierwszy raz, "nie znajac partnera", byl dobry, ale moze ja malo doswiadczony jestem. "mi by to przeszkadzalo,jezeli moge sie wtracic" no coz ....

szok! na 2 randce! \\\"kobieto\\\" ! swoje chucie na wodzę ! pobaw się facetem ! doceń to że jest! daj mu się wykazać ! to wojownicy muszą zdobywać a my sprowadzając to polowanie do czynności czysto fizjologicznej robimy im i sobie krzywdę! dosyć moralniaka pt: a dobrze zrobiłam? a zadzwoni? a może za wcześnie \\\"dostał\\\" co dostał? sama dałaś! nawet się starać nie musiał! ja się nie martwię o jutro! i to odróżnia nas kobiety od \\\"kobietek\\\" to oni nam daja tę rozkosz!

Poza tym z autopsji wiem, ze seks jest lepszy jesli sie to robi z ta sama osoba, ktorys raz z kolei, bo juz sie czlowiek bardziej oswoi, pozna swoje fantazje i czule miejsca... ;)

Gość klavier
enamorada .. oczywiscie ze to inne sprawy..ale pewne "nawyki" zostaja.

Zreszta moze faceci sa bardziej napaleni, bo jeszcze nigdy nie natknelam sie na faceta, ktorego nie daloby sie \"rozkrecic\" i uczynic z niego namietnego kochanka ;)

>> Milosc to dla mnie inna bajka, a niezobowiazujacy seks - inna Oddzielenie seksu od milosci to była zawsze domena mężczyzn. Zresztą, bez względu na płeć, oznacza to niedojrzałość :( BTW wg badan, taki przelotny seks powoduje, ze staje sie on czysto mechaniczny, zadnego uczucia. Do tego dochodzi egoizm - chcesz zaspokoic wlasne ządze, a nie partnera, bo go przecież nie kochasz, więc sie nim nie przejmujesz. Tylko to nie mija, i jak uprawiasz seks z ukochaną osobą, bo ten egoizm zostaje. Wiem coś o tym :( Kobiecie zależy na własnym zaspokojeniu, a nie zaspokojeniu obojga partnerów.

Gość ***********
karolayna---> niestety musze cie rozczarowac,to bylo tego samego wieczoru jak sie poznalismy:) po co ma zdobywac,ja z nim nie chcialabym nawet byc,podobal mi sie jednorazowo,mam inne wymagania,co do partnera zyciowego! klavier---->no wlasnie z oim chlopakiem bylam ponad mc i jak sie kochalismy bylo beznadziejnie,zachowal sie jak gowniarz bez doswiadczenia!tylko wsadzil i wysadzil sorry za wyrazenia!!! aaaa seks naprawde moze byc dobry nie znajac partnera!!przeciez napisalam ,ze bylo zajeb*** z tym ktorego poznalam i tego samego wieczoru sie przespalam ae gadajcie sobie,tez bym tak gadala,dopoki teraz nie sprobowalam a przeszkadzaloby mi to,jezeli facet nie wie co robic w lozku,jezeli tylko "wsadza i wysadza" to kieruje sie tyko swoimi rzadzami a nie potrzebami partnerki mimo ze twierdzil ze kocha ten z tego jednego wieczora wykazal mi wiecej czulosci, pieszczot niz moj wlasny facet!!

>> to wojownicy muszą zdobywać a my sprowadzając to polowanie do czynności czysto fizjologicznej robimy im i sobie krzywdę! o dokladnie! Jak to szlo? Najpierw zdobadz serce kobiety, a na koncu jej cialo? A tu co mamy? Wszystko w odwrotniej kolejnosci :o

>> a przeszkadzaloby mi to,jezeli facet nie wie co robic w lozku,jezeli tylko \"wsadza i wysadza\" a pomyslalas, ze kazdy od czegos zaczyna? Praktyka czyni mistrza. Nikt nie rodzi sie super-jebaką :/ Moglas mu dac szanse, nauczyc go czegoś. Ale z takim podejściem jak Twoje, to pewnie zadasz pytanie \"po co mam go uczyć, jak mogę sobie znaleźć faceta dobrego w seksie\".

Gość ***********
hmmm nie wiem jak to jest u innych,ale jezeli robie to z jakims przypadkowym facetem, to w zadnym razie nie wiaze z nim zadnych planow i nie chce z nim byc!

Gość ***********
i tak powiem----> masz odpowiedz na swoje pytanie!! sorry ale facet w wieku 28lat powinnien juz JAKIEKOLWIEK doswiadczenie posiadac w zasadzie moze byc jak dla mnie nawet prawiczkiem, o ile wie co robic w lozku!! przeciez kazdy oglada jakies firmy erotyczne, z tego tez mozna sie uczyc:)

Lubie byc egoistka w lozku :) Moj partner nie narzeka spelniajac moje fantazje :) Zreszta ja jego tez chetnie spelniam. A tak na powaznie, to stereotypy gonia konwenanse, jak juz wczesniej napisalam, kazdy sam kieruje swoim zyciem, takze tym seksualnym. I kazdy dobiera sobie partnera takiego, jaki mu pasuje. Nie musicie lamentowac nad moim losem, bo ja jestem z niego zadowolona. I nie widze zadnych skutkow ubocznych w moim obecnym, stalym zwiazku. Po prostu lubie sie cieszyc seksem, bo seks to przyjemnosc, obok jedzenia jedna z najwiekszych w zyciu. :P

Fakt najłatwiej uznać że on kocha i jazda! myśleć że kocha bo mówi...? że kocha ? a nasz kobiecy instynkt? szanuj sie kobieto! nie policze ile razy trzeba było swoje rozedrgane usta obmywac żeby przeszło... myślec o byle czym byle nie o nim..trudno? pewnie ale może to nas od zwierząt odróżnia?

Gość ***********
i tak powiem------> aaaa i on z dziewczyna 5lat,wiec chyba tak nie robil caly czas,a jezeli tak to nie dziwne ze go rzucila;) praktyka czyni mistrza--> przeciez to on mnie rzucil,z boku mogloby to wygladac: zaliczyl i zostawil ,nie wiem w kazdym razie przeszlo mi jak reka odjał;)

Gość Grazynka B
najczesciej po dwoch

Gość ***********
karolayna---> ty czytasz w ogole o co w ogole chodzi w tej dyskusji??bo mam wrazenie , ze nie....

Gość cccddd
grazynka, to ty na niezla kurewke rosniesz, jak masz dopiero 15 lat.

A, mial 28 lat, to zmienia troche postac rzeczy :P Tak czy siak, podtrzymuje to, co napisalem we wczesniejszych postach :

Gość ***********
:D:D:D

>> jak juz wczesniej napisalam, kazdy sam kieruje swoim zyciem, takze tym seksualnym. OK, ale później się nie wstydźmy swojego wcześniejszego życia. Wiele kobiet ukrywa faktyczną ilość facetów, z którymi spały. Dlaczego?

a przeszkadzaloby mi to,jezeli facet nie wie co robic w lozku,jezeli tylko \"wsadza i wysadza\" to kieruje sie tyko swoimi rzadzami a nie potrzebami partnerki mimo ze twierdzil ze kocha

a przeszkadzaloby mi to,jezeli facet nie wie co robic w lozku,jezeli tylko \"wsadza i wysadza\" to kieruje sie tyko swoimi rzadzami a nie potrzebami partnerki mimo ze twierdzil ze kocha

Gość klavier
"sorry ale facet w wieku 28lat powinnien juz JAKIEKOLWIEK doswiadczenie posiadac" a gdzie to pisze??? w konstytucji ??? wiecej tolerancji ( aaa nie zebym akurat byl bez doswiadczenia, od razu mowie za zaraz bede o to posadzony) "w zasadzie moze byc jak dla mnie nawet prawiczkiem, o ile wie co robic w lozku!! przeciez kazdy oglada jakies firmy erotyczne, z tego tez mozna sie uczyc" widze ze zmienilas zdanie, powyzej mowilas ze wolisz nieprawiczka, ale to juz mi sie bardziej podoba i jest bardzo sensowne i prawdziwe.

Gość ***********
stwierdzenie czy pytanie??? zastanawiam sie czy znam jeszcze jezyk polski;)

***************** i nie traktuj tej dyskusji presonalnie ja odpowiadam tylko na zadane pytanie warto na 1szej randce czy nie? ty wiesz już wszystko na ten temat więc co tutaj robisz? ps coś mi szwankuje przepr...

Gość ***********
skarbie, nic wczesniej o prawiczkach nie pisalam, tylko jezeli juz to,ze sie rozumie samo przez sie, ze prawiczek NIE ZAWSZE jest dobry w lozku. chociaz ja tez bylam kiedys dziewica(wbrew pozorom:D) i mialam prawiczka i on byl lepszy od tego 28-latka. no wybacz , skoro 28-letni facet nie wie co robic, konczy po 5 minutach(no dobra moze 7;)) a zgrywa jeszcze macho...?? nio ale rozne sa poglady, oczywiscie zycze ci duzo szczescia na nowej drodze zycia:D cale szczescie nigdy sie nie spotkamy:D:D:D

Gość Igor z Powsina
W obronie facetów słowo napiszę i się wypowiem, jeżeli mnie zjedziecie to mówi się trudno :( Wielu facetów nie rozumie, że już dawno, dawno temu skończył się stereotyp kobiety 'przy garach z dzieckiem na rękach' , kobiety są bardziej wykształcone od facetów ale są gorzej wynagradzane , ponieważ są humanistkami w większości i w zawodzie hydraulika lub górnika pacować nie będą ale tak naprawdę to kobiety obecnie nas facetów uczą nowoczesności i pobudzają nasze emocje . Kobiety już przestały czekać na księcia z bajki i same sobie księciów wybierają czasem na jedną noc dla przyjemności i bez zobowiązań , co w tym dziwnego , wiadomo że są kobiety , które uwielbiają seks bez zobowiązań , bardzo często kobiety nawet utrzymują facetów bezrobotnych , ponieważ on jest dobry w te klocki :) Kiedyś Mickiewicz był uprzejmy napisać , że : 'Na dupie się siedzi , na dupie się leży i wszystko od dupy zależy' , dziasiaj Mickiewicz z takim tekstem wpadłby pod stół , życie się zmieniło , mentalność się zmieniła , nasze podejście do życia się zmieniło i należy przyjąć do wiadomości, że kobiety mają wielką ochotę na 'teges' i nie kryją tego , dają nam facetom do zrozumienia , że tego chcą ale my faceci niestety zatrzymaliśmy się z naszym rozwojem w XV wieku , tuż po wojnie krzyżackiej i nam się wydaje nadal, że do kobiety należy mówić jak do KSIĘŻNICZKI i nazywać ją BIAŁOGŁOWA , nic z tego , teraz kobiety do nas mówią , rżnij mnie porządnie i jeżeli tego porządnie nie zrobisz to wracasz na tarczy do Mamusi :)

Gość ***********
karolayna---------> nie bylas na tej lekcji polskiego???? dyskusja!!! to sie nazywa dyskusja!!:D:D:D