Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc kolezance

jak otworzyc oczy mojej naiwnej kolezance ?

Polecane posty

Gość pomoc kolezance

jej byly maci, spotyka sie z nia i Bog wie czy nie ciagnie jej do lozka i ciagle jej wmawia ze ja kocha i ze ma nadzieje, ze beda jeszcze razem a na boku spotyka sie z inna panna? ona mi nie wierzy ze widzialam jej bylego obejmujacego bardzo czule jakas panne i naiwnie czeka na tego buraka!!!!!:(

Gość kukuku
oj chyba nic nie zdzialasz w tej sprawie:( ona chyba ci nie uwierzy, moze nawet pomyslec ze ty sie do jej faceta chcesz dobrac i dlatego ja przed nim ostrzegasz, chcesz zeby go zostawila bo masz w tym swoj cel... wierz mi, zdarzaja sie takie motywy

Gość caitiri
Ja bym na twoim miejscu spróbowała z nią porozmawiać na ten temat, ale bardzo delikatnie. Jeśli ci uwierzy, to sprawa załatwiona. Jeśli nie - bez sensu próbować coś łopatologicznie tłumaczyć. Raczej poczekać na odpowiedni moment.Zwracać jej uwagę na pewne sygnały. Dawać do zrozumienia, że myślisz, że on nie jest jej wart i czekać, aż sama dziewczyna przejrzy na oczy. Kombinowanie i wbijanie na siłę komuś takich rzeczy zwykle nie kończy się dobrze. Tylko tyle możesz. Ostatecznie - to jest jej życie i dopóki się sama nie przekona, nie uwierzy. Bo i dlaczego miałaby wierzyć...