Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kayka

Czyżby sposób na cellulit ?

Polecane posty

Dziewczyny ! Koleżanka mi poradzila tydzien temu, ze jedynym sposobem na ten piep*y cellulit jest SZCZOTA ... Zaczełam się wiec szczotkować i szczotkować.... taką specjalną szczotką drewnianą - jak do ubrań. Okolo 2 minut - z calej sily !! I na Boga - SCHODZI !!! Po tygodniu już ! Niesamowite ! SPróbujcie - cholera - ja sama nigdy nie wierzylam ze to ustrojstwo kiedys zejdzie !!

Gość ble**ble
na sucho??? czy pod prysznicem??

Pod prysznicem albo w wannie. Smarujesz sobie czymś nogi i szczotkujesz ! Tydzien i zaczyna zlazic !

Gość może i tak
słuchajcie moja siostra ma 40 lat i jest po dwóch porodach.Ostatnio pokazała mi swoje uda ( rzadko się widzimy) i jej cellulit to pikuś -prawie go nie ma.Ja 10 lat młodsza i uda i tyłek okropny. Powiedziała mi,że od dawien dawna cała się szczotkuje właśnie szczotką z włosia zamiast gąbki.Wtedy czuje się dopiero czysta. Jest to dobry sposób na złuszczanie naskórka i masaż. Więć może to sposób :)

Kiedys byly takie do ubran podluzne z drewnianą rączką. Ja takiej nie mialam i calkiem przypadkiem kupilam podobno w drogerii - tyle ze na dlugiej rączce. Myslę jednak, ze chodzi tu bardziej o wlosie.

Kurcze - ja tydzien temu mialam tylek w dziury a dzis przegladam się w lustrze w sklepie i nic ! Dziur nie ma ...- fakt - skora nie taka jedrna ale cellulitu nie widac !

Spróbuj. Sama nie wierze w nowinki internetowe ale co tam. Probowalam nawet tą bankę, ktorą kiedys tu ktos polecal ale nie jestem w stanie namowic męza zeby mi codziennie tylek masowal :D

Gość loxx
albo gabka do garow, tylko ta szorstka strona trza szorowac :P

Gość a dokładnie
o jaką szczotke chodzi? z jakiego włosia ona jest?

ktos tu kiedys ostatnio pisal o szczotce takiej do plecow... Nawet tak sprobowalam ale zajebiscie boli :O