Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik miesiąca

jak zrobić PDF z pliku tekstowego Worda - .doc ?? kto wie?

Polecane posty

Gość pracownik miesiąca

ja w tytule, jeśli jest tu ktoś taki mądry, kto wie jak to zrobić i czy to w ogóle da się zrobić, proszę o podpowiedź. W nagrodę uścisk dłoni pracownika miesiąca :)

Gość pracownik miesiąca
podnoszę bo mi zależy :)

Gość pracownik miesiąca
a dokładniej? bardziej opisowo? proszę proszę

Gość pracownik miesiąca
znalazłam u siebie wersję 4.0, ale nie wiem za bardzo jak to działa...

Gość pracownik miesiąca
to wygląda, jakby służyło tylko do plików graficznych ...

Gość pracownik miesiąca
ok poszukam i ściągnę zaraz, dziękuję za bezcenne wskazówki :) Jeśli tu jeszcze będziesz, to może jeszcze o coś zapytam jak ściągne

wiem ze nie o drukowanie!! dajesz tyko opcje \"drukuj\" ja nie mam nawet drukarki podlaczonej u siebie i jakos mam zrobione dokumenty jako dokument PDF

Gość pracownik miesiąca
właśnie szukam na dobreprogramy , ale znalazłam coś innego - Jaws PDF Creator 4.1 zaraz zainstaluję i się okaże

Gość pracownik miesiąca
to jak w końcu ma być? :) Adobe Reader wystarczy? tak, chcę przerobić .doc na PDF

Gość pracownik miesiąca
Adobe Reader 7.0 da rade?

Gość pracownik miesiąca
udało się :) za pomocą programiku Jaws PDF Creator 4.1 ściągniętego z dobreprogramy.pl, polecam ! Jest to taka nakładka do Worda, po zainstalowaniu pojawiają się w Wordzie takie guziczki z symbolem PDF-a, wystarczy nacisnąć guziczek i robi się PDF. Dzięki za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam

Gość pracownik miesiąca
drogi majstrze, spóźniłeś się trochę, bo udało mi się już dokonać zmiany doc na pdf, ale może możesz mi polecić jakiś fajny edytor do pisania HTML? taki najprostszy na świecie

Gość pracownik miesiąca
w padzie nie ma kolorków zdaje mi się, a chodzi mi tylko o taki, w którym będą kolory, nic więcej w tej chwili nie potrzebuję. Możesz mi polecić który wybrać?

Gość pracownik miesiąca
mam już dość szukania i myslenia, więc pytam, żeby sobie zaoszczędzić na myśleniu ;)

Gość majster
podswietlanie skladni ma pewnie kazdy z wymienionych tam ;) jesli nie chcesz sam wklepywac kodu, wybierz jakis z wyswig (ale one zazwyczaj generuja bardzo nieczytelny kod) nie wiem, trudno powiedziec, to zalezy od tego ile potrafisz i co chcesz zrobic ten wyglada na dosc prosty i funkcjonalny http://sourceforge.net/projects/html-editor/ ale nie gwarantuje bo nie probowalem ;)

Gość pracownik miesiąca
jestem w trakcie nauki pisania kodu, i potrzebny jest mi taki, który będzie mi wyświetlał kod w multikolorze i nic więcej, żeby mi nie zaśmiecało kompa, i tak już zaśmieconego; mały zgrabny i prosty programik, coś jak Smultron na Maca, tylko w wersji na PC; wypróbuje to z linka, dzięki

Gość dddddddddddddddddddddddddddddd
Zainstaluj sobie OpenOffice i otwórz tym plik .doc. Wybierz sobie zapisz jako i pokaże się tabelka z możliwością zapisu jako .pdf.

Gość Aga1982
Pytanko mam. Może jestem mało kumająca,ale u mnie się nie da zrobić takiego tricku przy "drukuj". Dodam,że nie mam zainstalowanej drukarki. W ogóle nie mogę zrobić nic na "drukuj". Próbowałam z Open Oficem,ale jak konwertuję to cały tekst jest poprzesuwany i zle sformatowany. Jak to zrobić żeby było dobrze. A ten wasz Jaws... to tylko trial i wyswietlaja sie na stronach znaczki firmowe. A mi ten plik PDF jest do waznej pracy potrzebny. Help! Proszę o szybką odpowiedź.

Gość Alosza Popowicz
Tak właściwie po co piszemy o tym samym drugi raz? Ja w tym temacie znalazłem już 5 metod na zrobienie PDFa...

Gość gość
a chcecie najprostrzy? bez sciągania zadnych programów- otwierasz worda, piszesz co chcesz, dajesz "zapisz jako" i pod tym gdzie wpisujesz nazwe masz "zapisz jako typ" wybierasz z listy pdf i po kłopocie