Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilo

chłopcy z ferajny

Polecane posty

Gość hilo

matko świeta jak mnie potwornie wk*urwia ze jak sobie kobieta wybiera film gangsterski do oglądania (samej) to uslyszy od pana obsługacza w wypożyczalni "to dla pana domu?". nie mozna sobie joe pesci pooglądać jak zabija nożem? i co to jest za stwierdzenie do diabla"pan domu" u dwudziesto(moze -paro)latka?to juz nawet nie jest zabawne. normalnie stane sie chyba kazią szczuką

Gość majster
chcial wybadac czy masz faceta...

Gość hilo
tym gorzej... "pan domu" w tej sytuacji staje się, delikatnie mówiąc, przeszkodą.

Gość majster
nie mowie przeciez, ze popisal sie chlopak taktem :p

Gość hilo
e tam, ja myslę ze to bardziej takie przekonanie ze jak chłopcy z ferajny to dla faceta z piwem a jak film z meg ryan to dla samotnej a jak komedia na wieczór z przyjaciólmi a jak antonioni to intelektualiści.

Gość nounou
"Dla pana domu" - sugerowal, ze wyglądasz na gosposie?

Gość hilo
hahahaha, o tym nie pomyślalam.może, może. choć co jak co,ale na gosposię to ja nie wyglądam.

Gość majster
moze.. ale ja bym taki pewien nie byl az sobie sprawdzilem co to za film :p pamietam chyba, calkiem fajny.. to tam pesci zalatwil tego kelnerzyne za to ze mu drinka nie przyniosl? :D przesadzasz :p zreszta, jakbys cos jeszcze tam pozyczala i znowu by chlopazk probowal zagadac, to podtrzymaj rozmowe i sie przekonasz ;)

Gość hilo
tak pesci załatwia kelnerzyne, bo ten po całej liście inwektyw był łaskaw odpowiedzieć "fuck off". co do pana z wypozyczalni- nie,dzięki. pan domu musi z podniesionym czołem przyjąc porażkę.

Gość majster
nieee, nie mowie ze masz sie zainteresowac, tylko zebys sprawdzila ;)

Gość hilo
myslisz ze przebrana za pokojówkę(gosposię) z zakrwawionym nozem rzeźnickim w ręku winnam się spytać "co pan domu poleca w tym tygodniu z mega hitów, bo ma pan taki dobry gust?"