Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombata

co robić gdy po jakimś czasie JEGO uczucie zaczyna słabnąć....

Polecane posty

Gość bombata

niedawno znalażłam jego stare wiadomości do mnie...było w nich tyle miłości, tyle niesamowitych słów że trudno mi było uwierzyć że to naparwde pisał on. byłam wtedy obojętna a on tak zakochany, ze nie wierzę po prostu... a teraz? to ja pisze takie rzeczy...to ja czuję że to uczucie mnie nie raz przygniata takie jest wielkie.... co zrobic by on odnalazł w sobie to co czuł kiedyś?

Gość
Bądź dla niego bardziej obojętna, zobaczysz, że to poskutkuje. Też od czasu do czasu mój facet robi sie mniej wylewny i oschlejszy i moja metoda działa na niego. Mówi się, że dobrą metodą na damskiego focha jest męski foch. Powiem szczerze, że jest też na odwrót. Na mężczyzn działa obojętność kobiet. Wydaje mi się, że wie że jesteś już jego i dlatego się przestał starać tak bardzo...

Gość mam ten sam problem
Po czterech latch wszystko tak znormalniało....sex ktory byl kilka razy dziennie....teraz raz na dwa tygodnie, on owcziwiscie upiera sie ze mnie kocha i nic sie nie zmienilo ale jest inaczej...mowi sie ze to normalne ze zwiazzek sie zmienia po tych trzech latach kiedy przestaje szalec burza hormonow, ale nie sadzilam ze az tak... Jak ja swojemu pokazuje maile jakie mi pisal dostaje szalu i mowi ze to byl marketing.....az mam ochote go walnac w dziub!

Gość bombata
macie racje...a najgorsze jest to że on też mi wmawia że kocha mnie tak samo mocno!! chyba faktycznie jest tak, że jest mnie za pewny i nie czuje że mógłby mnie stracić... żabka twój pomysł jest naparwde dobry ale on kiedyś tak reagował na moja obojetnośc...teraz kiedy taka jestem uznaje to za focha i sam się obraża!!!! :( mam ten sam problem>> usłysząłałm coś podobnego!! tylko że moj mówił że "wtedy chciałem coś osiągnąc a teraz to już mam"

Gość
Dziewczyny, nie ma takich związkow w których hormony szaleją cały czas. Są lepsze dni i gorsze. Żeby jednak było jak najlepiej trzeba facetowi pozwolić sie zdobywać od nowa od czasu do czasu. Trzeba mieć swoje tajemnice, nie trzeba być wylewną w 100% Faceci to przecież zdobywcy.

o dziewczyny , to dlaczego moje hormony szaleja do dzisiaj ,. wiem co czujecie bo ja mam tak samo , i czuje ze ja tylko kocham ,. on mowi , ze kocha , moze ja chece innej milosci , nie wiem nic ,. i sie motam ,. no ale ,zobaczymy ,.

Gość Mała Miy
polecam książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"

Gość ogol sobie cipke
a pozniej mastrubuj sie przy nim ! :D powodzenia !!!!!

Gość mam ten sam problem
E tam, ja probowalam, oboejetnosc nie pomaga bo on uznaje ze cos krece i zaraz jest dym....wciaz tlumaczy mi ze nie ma ochoty na sex bo W OGOLE nie ma ochoty i juz. Ja dostaje szalu ale niedlugo tez oleje temat i tyle z tego bedzie:(

Gość bombata
mam ten sam problem> ile macie lat? to naparwde przykre co piszesz. jesli i u mnie kiedyś jego żar kompletnie wygasnie i powie mi ze nie ma ochoty...na pewno się z tym nie pogodzę. próbowałam być dziś obojetna. a on mi przestał odpisywac:o kurde jak mnie on irytuje....no ale zobaczymy. musze być twarda..