Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola19761

RIGEVIDON- czy któras z Was brala

Polecane posty

Gość mariola19761

Dziewczyny napiszcie mi cos o tym leku,wczoraj przepisal mi go moj gin. Jak się po nim czułyscie ?

ja biorę rigevidon od ok. 2 lat i czuje się bardzo dobrze. Krwawienie mam bardzo regularne... Nie przytyłam, ale urosły mi piersi:) z czego akurat się cieszę.

Gość mariola19761
Dzięki Moniko za odpowiedz. Napisz mi proszę jakie masz miesiączki.obfite czy skąpe. Bo ja choruję na endometriozę i najlepiaj by było dla mnie gdybym nie miesiączkowala wcale niestety na dłuższa metę tak nie można ,mój gin powiedział mi wczoraj że po tych tabletkach będę miala skąpe miesiączki,i choroba nie powinna postę powac. Dlatego pytam jakie masz okresy

Moje krwawienia są skąpe. i trwa na ogół około 4 dni. A później przez następne dwa dni mam tylko ciemniejszy śluz... :)

Gość mariola19761
Dzieki Ci bardzo ,czyli jest tak jak powiedział mi doktor,dzis biorę pierwszą tabletkę.

ja też brałam ;) bardzo miło wspominam tzn nie przytyłam, nie spadło mi libido, nie byłam rozdrażniona itd okresy bezbolesne , góra 5 dni ale zazwyczaj 4 ;)

Gość mariola19761
Czy ktoras z was jeszcze brała. Proszę wypowiadajcie się.

Gość Falista droga
witam, brałam rigevidon ale nie byłam zadowolona z tych tabletek-tyłam, zle się czułam, mialam silne bóle głowy. Lekarz przepisał mi Harmonet i po nich jestem bardzo zadowolona

Gość robakowa_20
Brałam Rigevidon ponad rok i naprawde byłam zadowolona. Nie miałam nudności, ani innych skutków ubocznych, jedyne co to urosły mi piersi, co przynajmniej dla mnie jest bardziej na plus.Polecam!

Gość mariola19761
CZytam te wasze wszystkie opinie i ciekawa jestem jak ja będę na nie reagowac .Dzis 2 tabletka......... Dziękiże piszecie ,czekam na dalsze wiadomosci ........

Gość KYTI
Dziewczyny kiedy po Rigevidonie ( ile tabletek ,lub opakowan) zaczęłyscie tyc , miec większe piersi ,spadek libido. Jestem po 5 tabletce pierwszego opakowania ,narazie jest ok . Oby tak zostało ,najbardziej boję się że przytyję . Jak było u Was ?

ja mialam przed braniem obfite okresy i bardzo bolesne... teraz mialam dopiero pierwsze krwawienie z odstawienia ale trwalo ono 4 dni skape... i prawie bezbolesne... dla mnie to bylo nie do pomyslenia ze tak mozna przechodzic okres hehe:) oby mi nie urosly piersi... wrrr a duzo wam urosly? a zwiekszyl wam sie apetyt?