Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasiek

Kupię suknię Janesa, Emmi Mariage

Polecane posty

Gość aaasiek

Suknię potrzebuję w rozmiarze 36/38.

Gość la la la
na kiedy?

Gość aaasiek
ślub mam 28 lipca 2007 r. Masz może do sprzedania?

Gość la la la
Ale numer :) :) ja tez mam 28 lipca . Mam zamówioną białą . Z tym ,że chyba wezmę inną górę. Tzn, gorset z koronki. Pozdrawiam

Gość aaasiek
a z jakiego miasta jesteś? Ładny zbieg okoliczności:) Ja jestem z Krakowa. A na tą sukienkę zachorowałam:)

Gość Eda123
mam wesele 23 czerwca,takze moge Ci ja odsprzedac,ale ja jeszcze nie wybralam kolor. A jaki Ty bys wolala? Rozmiar zamawiam taki jak Ty potrzebujesz :) Ja jestem z Ostrowca Sw.takze niedaleko od Krakowa. Pozdrawiam.Edyta

Gość Eda123
do la la la mam do Ciebie pytanie. Piszesz ze zamowilas sukienke biala,a ja widzialam tylko w kolorze wanilii,czy w kolorze bialym ta sukienka nie traci swojego fasonu i czy te wszystkie dodatki nie zlewaja sie ze soba? Bo ja mam dylemat czy wybrac biala czy wanilie. Prosze doradz mi :)

a jakie do tego buty wybieracie? takie sandalki jakie sa na zdjeciu wraz z suknia? (jesli tak to gdzie mozna takie sandalki z tasiemka koronkowa na noge- kupic?) czy raczej model - kozaczkow?

Gość la la la
Takie sandałki mozna zamówić w salonie. Ja wybiorę nomalne buty zapinane koło kostki. NIe lubie kozaczków ani sandałek (czy jak to się odmienia). Tak wiem mają tylko w kolorze ecru czy jak zwał wanilii. Ale ja chcę białą. NO i sie trochę rozczarowałam przyznam. Bo jak pojechałam zamawiać w W-wie to widziałam uszyta białą na wieszaku. I mina mi :( bo w bieli wygląda jakoś tak inaczej. Tzn. nie widziałam jej na osobie i tłumaczę sobie ,że może dlatrego to moje rozczarowanie. Ale jakoś tak tandetnie. No i mam poczekać z ostateczna decyzją koloru ,aż ktoś będzie odbierał uszytą swoją.

Gość aaasiek
do Eda 123 - Ja bym chciała kolor ecru Biała mi się nie podoba. A za ile mogłabyś mi odsprzedać tą sukienkę?

Gość eda123
Dziewczyny mam do Was prosbe, nie mam za bardzo dostepu do internetu,bo sie przeprowadzamy,a ja mieszkam w Anglii i jezeli mozecie to dajcie mi Wasze nr tel.stacjonarne najlepiej to sobie pogadamy. Czekam na odp.

ta jackie wyglada bardzo ladnie z profilu bokiem pieknie ale juz amfas- na prosto nie podoba mi sie szczegolnie gora jej. do mnie przemawia Jackie i Bianca

Gość la la la
ines.ka a nie mówiłaś wcześniej w jakimś innym temecie,że kupujesz inną sukienkę?

nie nie mowilam. wczesniej bronilam ujezdzany Salon \'\'Szarm\'\'. I napisalam ze z tego salonu podoba mi sie suknia X, ale nie pisalam ze ja kupuje i bede miec. Zdecydowalam sie na Janesa i taka kupie. Juz wszystkie watpliwosci wyjasnilam??:) Bede bronic kazdego salonu i kazdej sukni, bo co komu do tego kto jak sie ubierze? A tu tylko potrafia gnoic i wmawiac co komu\\ wypada a co komu nie. Zero rad. Nektarynka87 - http://www.emmimariage.pl/index.php/main/pl/articles/2/2 tu sa adresy salonow wspolpracujacych i adres glownej siedziby:) Pozdrawiam

Dziekuje Ines.ka ;) akurat w łodzi jet oddział. Powiedzcie mi czy to moge tylko kupic z tej firmy kiecke czy wypozyczyc tez moge bo wole wypozyczyc ale nie wiem jakie ceny sa ;) moze ktos wie?

Nektarynka87 napisalam ci maila, jesli mozesz przeczytaj:) jedna tutaj z dziewczat wypozyczala nowa (jako pierwsza) prawdopodobnie w Tczewie? za 600zl.

Gość la la la
janesa w W-wiemkosztuje 2400zł w Radomiu chyba 2100

Gość aaasiek
A czy ktoś się nie orientuje gdzie w Krakowie można wypożyczyć tą sukienkę?

Gość kami18
w Radomiu suknia Emmi Mariage model Janesa kosztuje 2400

Gość kami18
suknie Emmi Mariage w Radomiu w salonie firmowym Emmi Mariage można wypożyczać, jest suknia Janesa

Gość kami18
W Krakowie Suknie ślubne Emmi Mariage mają w salonie na ul.Długiej 24, nie wiem jak sie salon nazywa

Gość aaasiek
tak, ale w tym salonie w Krakowie na Długiej, nie wypożyczają sukienek. Byłam tak już:)

Gość aaasiek
kami 18 - a czy mozesz mi podać namiary na ten salon w Radomiu?

Gość aaasiek
namiary na salon już mam. Chciała bym wypożyczyć tą suknię, ale jak najbliżej Krakowa:)

Gość Kaaamyyyk
Czy ktoś mógłby mi podać linka z tą suknią?? Widzę, że jest duże zainteresowanie a ja jak do tej pory nie znalazłam jeszcze żadnej dla siebie:( Bardzo proszę.

Gość Kaaamyyyk
Dzięki serdeczne:))