Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie kto wie

brzuszki, jak robić?

Polecane posty

Gość kto wie kto wie

mam takie pytanie... ost. zrobiłam zaledwie 50 brzuszków , podczas gdy siostra mi na nogach siedziała i na drugi dzień nie moglam sie ruszyc takie zakwasy(?) mialam. a jak robie sama, tzn. podnoszac sie, nogi mi sie lekko rozchodza :P to moge zrobic 800 i na drugi dzen nci mi nie jest:O wprawdzie podczas cwiczenia czuje ze miesnie pracuja... ale czy to znaczy, że "te moje" brzuszki sa nieskuteczne? :(

zobacz, jak ćwiczą na aerobiku - nikt już nie podnosi całego tułowia przy brzuszkach - to niepotrzebne obciążenie dla kręgosłupa brzszki ćwiczy się unosząc klatkę piersiową tylko trochę nad ziemię, nie odrywając całych pleców tylko tak mniej więcej do końca łopatek

Gość kto wie kto wie
aa czyli wszystko jest ok? ;) uffff :D

Gość tonks
taa, a ja to bym poprosiła o jakąś radę jak nie spinac karku przy brzuszkach :O bo nie potrafię tego nie robić - kiedyś, po iluś tam ćwiczeniach udało mi sie od tego odejść ale teraz miałam dośc długą przerwę i znowu zaczęło sie. normalnie kark mam tak sztywny, ze aż nie głowa po takich ćwiczeniach boli nie mam tego problemu przy takich "pełnych" brzuszkach, kiedy odrywa się tułów od podłogi, ale tego mój kręgosłup nie wytrzymuje :o

Gość fegdf
nie kładź rąk na karku, ale zwiń je w pięści koło uszu.

Gość Kama25
Musisz też robic cwiczenia na mięśnnie skośne brzucha