Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka z wyboru

RYDYGIER na Szterlinga w Łodzi

Polecane posty

Gość Matka z wyboru

Potrzebuje opini na temat tego szpitala.Dobrych lub złych bo planuje tam poród za tydzień.Dziewczynki doradzcie.Może któraś z was rodziła tam niedawno.

Gość acer
ja rodzilam w grudniu 2006 lezalam tydzien, jestem bardzo zadowolona bo personel bardzo mily i kompetentny szpital maly ale przytulny ja POLECAM!!!!

Gość Matka z wyboru
Dziękuje...a jak z salami ?Ile ,czy leży się razem z dzieciaczkami?Jak łazienki...itp

Gość acer
ja mialam cesarkę tak wyszlo:( i na dodatek bylam chora wiec moje dziecko i ja bylismy osobno az do wyjascia ze szpitala ale dziewczyny te zdrowe ale po cesarce lezaly z dziecmi w jednej sali gdzie dyzurowala polozna po naturalny tez lezy sie na sali z dzieckiem

Gość Matka z wyboru
UP UP

Gość monikonasss
własciwie to pytamy o to samo..wszystkieznane babki ktore rodzily to w madurowiczu. nie mam jednak przekonania ...moze znajdzie sie jakas lodzianka ktora zechce opowiedziec cos o swoich przezyciach. moj termin za 3 tyg.

Gość malgosia_t
Ja rodziłam w Rydygierze równiutko 16 miesięcy temu:) A jeśli chodzi o moje wspomnienia i opinie to są podzielone. Rodziłam na indywidualnej sali porodowej i to zdecydowanie polecam. Trzeba oczywiście zapłacić ale naprawdę warto. Komfort jest nieporównywalny z porodem w sali ogólnej. Poród wspominam super. Urodziłam szybko, zgrabnie i bez żadnych komplikacji. Natomiast jeśli chodzi o czas po porodzie to już jest niestety troszkę gorzej. Niby pielęgniarki miłe ale czegoś mi w ich zachowaniu brakowało. Czułam się pozostawiona z moim maleństwem sama sobie. Zmęczona i obolała oczekiwałam zainteresowania i troski ze strony personelu. A tego zabrakło:/ Mamie z wyboru życzę dużo zdrówka. Mama nadzieję, że urodzisz śliczniutkie maleństwo:) Bądź dzielna:)