Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

makijaż ślubny

Polecane posty

Gość keroppi

Witam! Poszukuję wizażystki, makijażystki do wykonania makijażu ślubnego. Czy macie kogoś kogo można polecić?? Chodzi mi o Warszawę. pozdrawiam

jej nie chodzi o liste wizażystek z warszawy - bo to sama moglaby sobie odnalezc w googlu tylko o POLECONE , sprawdzone wizazystki, to jest duuuza roznica

Gość madala
polecam Agnieszkę Stoch

Gość Maryla.Nie-Rodowicz
a ja chetnie przegladam rózne stronki ,gdzie dziewczyny pokazuja makijaże.Podpatruje,oceniam jak maluja makijazystki

Gość Ewa Gil jest świetna
Robi piękne makijaże :) Była odpowiedzialna za Idola, Chcę być piękna i Jak oni śpiewają. Warto poszukać zdjeć z jej pracą :)

Gość keroppi
Proszę o jakies namiary na dobre makijażystki:)

ja tez poprosze o namiary wizazystki z Krakowa. Takiej co naprawde sie zna na rzeczy, i najlepiej jak do domciu przyjedzie lub przy salonie fryzjerkim pracuje.

W Warszawie jeszcze p. Kasia Gruszka z salonu Beauty Secret. Robiła sesje zdjęciowe dla magazynów ślubnych więc ma wprawę

Gość KroliczekWawa
A ja Wam polecam firme pogotowie kosmetyczne z Warszawy, lepszego zespolu w Warszawie jeszcze nei spotkalam...a przetestowałam wiele wizazystek...a w dodatku jest tanio i profesjonalnie...warto...

Gość mała iwa
polecam dziewczynę z Krakowa, znalzałam ją na allegro, super, byłam bardzo zadowolona

Gość pikaczul
Polecam Kasie Piechocka.Malowala w idolu,jak oni spiewaja,top trendy i wiele innych super programow.