--astra-- 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Mój chłopak ma czerwone plamki na \"nosku\" penisa... CZy ktoś wie co to moze być?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiła I syfilis I rzeżączka Napisano Kwiecień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddddddd Napisano Kwiecień 19, 2007 Grzybica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli to na nosku Napisano Kwiecień 19, 2007 niestety ma objaw hiva... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no niestety kolerzanko to hiv Napisano Kwiecień 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość używaj lepiej gumek to HIV.. Napisano Kwiecień 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 To penis ma nos ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksanderrrt Napisano Styczeń 30, 2009 hmm miałem kiedys takie ranki zaczerwieniea na penisie, pomogła mi maść szałwiowa, kupiłem na allegro od uzytkownika ca-mils , moze by pomogła na cos takiego hmmm oto jego aukcje gdzie mozna kupic masc http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10158669 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach