Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia h.

czy powiedzieć prawde?

Polecane posty

mam problem chcielibyście się dowiedzieć od swojego rodzeństwa że wasza druga połówka was zdradza? Mój brat jest w wojsku a jego dziewczyna zadaje się z innymi i bez skrupułów obsciskuje się z innymi na ulicy!!!widziałam ją lecz ona mnie nie i nie wiem co mam zrobić boję się że brat mi nie uwierzy!!!chcielibyście znać prawde i w dodatku usłyszeć ją od siostry?

Gość ja fitnes są
tak prawda i tak wyjdzie lepiej niech dowie się od ciebie

Gość njncksca
lepiej się w to nie mieszaj...

Gość ja fitnes są
powiedz mu że obciaga innemu

Gość Wredniak.
Taka męska rada - cokolwiek zrobisz, same słowa o tym, że ona go zdradza nie wystarczą. Musisz mieć jakiś dowód na to, najlepiej kilka. Świadków, zdjęcia, itp. Bez tego on straci do Ciebie szacunek...

Gość Wredniak.
Jak nie wiesz, co masz robić, to... zajmij się sobą. :P

Gość kiedyś mialam podobnie
z przyjaciolka, powiedzialam jej - okazalo sie ze nie chciala wiedziec :/ niby chciala i mimo ze chlopak sie przyznal ( jak juz jej powiedzialam) to cala zlosc skupila sie na mnie. Gdyby chodzilo o mojego brata.. hmm.. ciezko powiedziec. Mysle ze najpierw porozmawiala bym z tamta dziewczyna i powiedziala zeby sama sie przyznala ( jesli dobrze ja znasz) a jesli nie to... Powiedziala bym bratu. Byc moze nie uwierzyl by, mial zal ale wiem ze gdyby sytuacja yla odwrotna to ja wolala bym wiedziec. Nie ma lojalnej dziewczyny, niech chociaz na siostrze sie nie zawiedzie!

Gość kleo***
lepiej zostaw to dla siebie, nie masz żadnych dowodów... radzę nie wplątywać się w to, prawda i tak zapewne wyjdzie na jaw, ale lepiej aby to się stało bez pomocy osób trzecich, Twój brat może mieć później do Ciebie ciągłe pretensje...

Gość kiedyś mialam podobnie
kwesita jeszcze tego jak Twoj brat podchodzi do takich spraw, i jak dobry masz z nim kontakt. Wiem ze gdyby mnie chlopak zdradzal, dowiedziala bym sie o tym i dowiedziala bym sie ze moj brat wiedzial, ale nic mi nie powiedzial... czula bym sie podwojnie zdradzona

Gość posłuchaj Klaudia
Teraz, gdy Twój brat jest w wojsku to absolutnie nie wygadaj się dla dobra brata , znałem takie historie, kiedy żołnierz dostawał info od kobiety , że już nie są razem lub ona zrywa zaręczyny itd. , dla żołnierza to jest załamka całkowita i wielu facetów nie mogąc sobie poradzić z psychiką popełniło samobója strzałem w głowę , jak brat wróci z wojska to jemu opowiedz ale nie teraz i niech się nikt nie wygada , jasne !

mój brat już zrobił przez nią głupstwo i zwalniają go ze służby wojskowej za kilka dni wraca do domu!!!jedynym dowodem jaki mam to zapisy na gg jak pisali do mnie inni którzy też ją znają i mieszkają koło nich(niej i mojego brata)brat też nie ma do niej 100% zaufania bo ostatnio prosił mnie żebym ją sprawdziła bo nie odbierała mu telefonu-mi niestety też!ale minmo wszystko boję się że mi nie uwierzy!!!

Gość kleo***
jeśli on nie ma do niej 100% zaufania i nawet prosił Cię, byś ją sprawdziła, to może nie byłoby źle w jakiś delikatny sposób zasugerować tego, co przypuszczasz... tylko odradzam tak prosto z mostu poinformowanie go, lepiej jakoś nakłonić go do zastanowienia się nad tą dziewczyną...

Gość A jeżeli prawda
zabije twojego brata to ........... tez mu powiesz prawdę ?

Gość bbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie chciała bym być na twoim miejscu:-(

Jakbym byla na Twoim miejscu to powiedzialabym bratu. I wiem, ze by mi uwierzyl. Powiedzialabym, bo nie chcialabym miec kogos takiego w rodzinie. Wiernosc i lojalnosc ponad wszystko...

Gość goiug
"Teraz, gdy Twój brat jest w wojsku to absolutnie nie wygadaj się dla dobra brata , znałem takie historie, kiedy żołnierz dostawał info od kobiety , że już nie są razem lub ona zrywa zaręczyny itd. , dla żołnierza to jest załamka całkowita i wielu facetów nie mogąc sobie poradzić z psychiką popełniło samobója strzałem w głowę , jak brat wróci z wojska to jemu opowiedz ale nie teraz i niech się nikt nie wygada , jasne !" Właśnie coś podobnego chciałam napisać. Mój facet twierdzi że takich wiadomości nie nalezy podawać. Podobno w wojsku jest nawet taka zasada że nie wydaje się listów przychodzących żołnierzom przed wartą z bronią. Na skutek listów ze złymi wieściami dochodziło bowiem do samobójstw. A póki na służbie, żołnierz i tak jest w wystarczająco kiepskiej formie...

Gość Do ...kwiat wisielców
Rodziny się nie wybiera, rodzinę się ma

ogólnie rzecz biorąc nie wyobrażam sibie jak jako siostra mogłabyś nie powiedzieć własnemu bratu o tym, że ktoś robi mu takie świństwo, nie mniej jednak prawda jest taka, że to zależy od waszych relacji, bo może być tak, że zamiast ci podziękować, będzie miał do ciebie pretensje, np. dogada się z dziewczyną, ona obróci kota ogonem, on - zakochany uwierzy jej i to ty będziesz tą złą. Ja też kiedyś miałam bardzo podobną sytuację, jednak byłam z bratem na tyle blisko, że wiedziałam że mi uwierzy i bez względu na to, jak się jego ówczesna dziewczyna będzie tłumaczyć, on nie będzie miał do mnie pretensji - szczerze mówiąc nie zastanawiałam się ani chwili. Jeśli mu powiesz to staraj się jednak być obiektywna, nie nadawać na nią, nie oceniać, nie buntować go, po prostu powiedzc spokojnie, co widziałaś, a o reszcie niech on sam decyduje - jestem pewna, że bedzie ci wdzięczny (ja bym była)

Gość bbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a kiedy wraca z tego wojska?