Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjaaaaaa

pytanie o oriflame

Polecane posty

Gość jjjjjjaaaaaa

czy jak sie zostanie konsultantem oriflame trzeba zamawiac co 3 tygodnie? za jakas okreslona sume? bo wlasciwie chcialam raczej dla siebie kosmetyki kupowac taniej.

Gość oriflameee
nie trzeba ,zamawiasz tylko,kiedy chcesz ,ne musisz co 3 tygodnie ,mozesz nawet nie zamawiać nic przez kilka mies.

Zostań dystrybutorem FM GROUP marza z każdego produktu to 43% PRZYKŁAD - PRODUKT ZA 54.75 ------ 18 ZL ZYSKU -180 PKT PRZESYLKA ZA DARMO (PERFUM ZA 54.75 MA 30PKT -naprawde duzo, czyli wystarczy takich 6 aby nie placic nic - wpisowe 0zl W swojej ofercie mamy: - REWELACYJNE ŚRODKI CZYSTOŚCI( zawieszki zapachowe, preparat do mebli,do ekranów,odtłuszczacz itp -PERFUMY O ZAPACHACH ORGINALNYCH PERFUM (Lacoste,Hugo Boss,Gorgio Armani itp.) -KOSMETYKI Nie bój się spróbować to cie nic nie kosztuje, a marza jest naprawde duza, produkty sprzedaja sie rewelacyjnie, moge sobie porównac bo jestem rowniez w oriflame ale FM GROUP daje o wielkie większe możliwości

Gość oriflamePOZNAŃ i nie tylko
Chcesz dorobić lub zarobić??? Pracuj w domu w swoim własnym tempie. Sam sobie wyznaczaj cele ja pomogę je Tobie osiągnąć:) Nie trać czasu i pieniędzy. Teraz wpisowe tylko 1zł czyli to cała Twoja inwestycja. Zyskaj kontakt z ludźmi i zarabiaj pieniadze. Korzystaj z wielu możliwosci ORIFLAME. Wszystko zależy od Ciebie to Ty decydujesz a nikt inny. Bardzo łatwo mozna sie zapisac ale też i łatwo i bezproblemowo sie wypisać.Nie trzeba zamawiać co katalog ani tez nie ma przymusowych minimalnych zamówień. Co katalog są wyprzedaże ulotki promocyjne. Zainteresowany nic prostszego kliknij do mnie a powiem CI co dalej. Odpowiem na Twoje pytania. Osoby, które sie zapisują u mnie otrzymają zestaw dla nowego konsultanta + katalog aktualny do pracy:) Pamietaj teraz wpisowe 1zł!!! do rejestracji jest potrzebne jest dla osób powyzej 18 lat ksero dowodu osobistego lub legitymacji szkolnej + zgoda opiekuna dla osób powyzej 16 lat. P omogę uzyskać 14 dniowy odroczony termin na zapłate faktury. Otrzymasz wszelkie namiary na mnie żebyś mógł korzystać z nich w razie problemów. Oriflame ma na prawde wieeele plusów poznaj je!! Czekam na Ciebie. kod promocyjny 1224993 meil julia.antkowiak@onet.eu gg1054762 SMS 888967734

Gość maskarada_2011@interia.pl
Witam Was serdecznie ! Jestem zainteresowana współpracą z firmą kosmetyczną zajmującą się sprzedażą bezpośrednią kosmetyków . Proszę o przesłanie materiałów informacyjnych pod wskazany adres : maskarada_2011@interia.pl . Listy uważnie przeczytam i odpowiem na wszystkie , bez względu na moją decyzję . Z góry dziękuję za poświęcony mi czas .

Gość 200dorka
Witam kosmetyki tej firmy chyba wszyscy znają nie trzeba ich reklamować http://tojefura.com ceny zróżnicowane i każdy może coś dla siebie wybrać ...a praca przyjemna " Nowa metoda wykrywania raka ".