Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowany.....

szukam wsparcia!!!

Polecane posty

Gość zestresowany.....

ludzie ratunku!!! chyba popadam w paranoje... :O wspóżyłem z moja ukochana, równiez w teoretycznie dni płodne (teoretyczne poniewaz wyjątkowo nieregularnie miesiączkuje, srednio co 30- 32 dni) ale dzis jest juz 35 dzien a miesiączki nie widac.... zawsze zabezpieczaliśmy sie prezerwatywa, nigdy nie pękła, nie zsuneła sie po prostu wygladało ze wszystko jest OK. nie była przeziebiona, raczej tez sie nie stresowała... nie wiem co sie dzieje :O ma wszystkie objawy zbliżającego sie okresu tzn. bolące, powiększone piersi, pobolewający brzuch, sucho w pochwie idt. zawsze zwiastowało to ze okres tuz..tuz.. (choc wiem ze podobne objawy moga byc w ciązy :O) 23 marca była u ginekologa, stwierdził ze jest zdrowa i przepisał tabsy, czekamy juz na ten pierwszy dzien okresu by mogła zaczac je brac.... wiem ze nikt z Was tutaj wrózka nie jest ale chyba potrzebuje jakiegos wsparcia...sam juz nie wiem... wiem ze najlepszym rozwiązaniem byłby test ale jak narazie boimi sie go zrobic bo juz raz kiedys to przechodzilismy i było to straszne przezycie...

Gość w-77
Pewnie to nerwy :-)

jak dlugo jej sie spoznia ten okres? bez paniki chlopak.. :) bedzie ok.. :)

zestresowany___________jak wspolzyjecie ze soba zawsze trzeba sie liczyc z ryzykiem ciazy a POTEM ponosic odpowiedznosc za swoje czyny:P:P:P:P test nic zlego: jak sie bardzo boicie polecam nadanie krwi BETA hCG: wynik w 100% wiarygodny, a testy lubia sie mylic;) A teraz moze....poprostu okres sie jej spoznia bo..panikujecie:P Nerwy:)

Gość łomatkoo
suchość w pochwie przed miesiączkom? :D:p to Cię zgubiło:D:p a tak poza tym OK. :D

Gość zestresowany.....
no nie wiem czy to normalne czy tez nie ale moja kobieta tak zawsze ma ze tuz przed miesiączka jest wyjątkowo sucho w pochwie

ale przecież piszesz że ma nieregularne okresy, więc na razie nie denerwujcie się. czy nigdy się nie zdażyło że tak długo okresu nie było??? zróbcie test. wiem że to jest najprostrzy sposób na przyspieszenie okresu. po teście pewnie szybko się on pojawi :)

Gość łomatkoo
no to pogratulować kobity...suchej:D przynajmniej prania mniej:p

Gość jak mozesz bzykac
to dzidziusia tez wychowasz, hipokryto

Nie bój się okres przyjdzie :D to dopiero 3-4 dni jej się spóźnia :) zawsze się zabezpieczaliście nie ma szansy, żeby była w ciąży!!! a co ja mam powiedzieć jak raqz spóźnił mi się 45 dni!! Moj chłopak to już nerwy zjadał :P

Gość zestresowany.....
WIELKIE dzieki fruti!! własnie tego było mi trzeba! Boze..mam nadzieje ze nie bede musiał czekac do 45 dnia.....

Gość odpowiedź znam od razu
JEST TAKI TEST. : JEŚLI WYJDZIESZ Z GOŁYM CZLONKIEM NA WIATR- I GO ZNOSI NA LEWO- CIĄŻY NIE MA, JEŚLI NA PRAWO: CIĄŻA MUROWANA. jEŚLI NIE MA WIATRU- TEST BĘDZIE NIEWIARYGODNY...

Gość Marta1983
Ale głupoty gadacie chłopakowi... Nie stresuj się i twoja dziewczyna też niech się uspokoi. Takie stresy są częstą przyczyną opóźnienia okresu. A skoro się zabezpieczałeś i prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła się to na pewno nie jest w ciąży. Niech o tym wogóle nie myśli tylko się uspokoi będzie dobrze. Mi też się spóźniał ponad dwa tygodnie bo się stresowałam chociaż chciałam dziecko a teraz olewam to w sumie nie myślę o ciąży okres jest normalnie...

Gość spóźnia mi się....
Ja mam dokładnie jak Wy!!! Okres mi się spóźnia już 4 dzień. Od pierwszego dnia okresu miałam zacząć brać tabletki... Ja już nie wytrzymuję psychicznie (choć wiem, że jestem zestresowana, mam cięzki okres w skzole i w pracy). Ale to nic nie daje. Wiem co czujecie... :( A mój chłopak to się tym nie przejmuje, mówi że będzie i tyle. A mnie to jeszcze bardziej wkurza :(