Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek zielony

Uprawiacie sex w ciąży?

Polecane posty

Gość robaczek zielony

jakie stosujecie pozycje, do którego miesiąca wolno i czy wogóle macie na to ochote?

Gość robaczek zielony
podnoszę

Gość gonk
mozesz nawet do samego konca.. a pozycje? najlepiej takie , ktore nie naciskaja na brzuszek.. np. z boku.. ;)

Gość gonk
do samego konca.., ale oczywiscie jesli nie ma zadnych przeciwskazan od lekarza.. najlepiej pogadaj ze swoim.. ;)

Gość Pierworódka wstydliwa
Jeżeli ciąża nie jest zagrożona to oczewiście że tak.Ja od 5 miesiąca ciąży jestem wręcz sexocholiczką.

Gość robaczek zielony
No to ciekawe jak ja będę miała bo jak narazie to nie w głowie mi jakiś sex tylko wciąż myślę o maleństwie. Aha może to dziwne ale jakoś "boje sie" że zrobię mu krzywdę. Też tak macie?

:D jesli ciaza nie jest powiklana mozna sie kochac..niby czemu nie? pod koniec ciazy zwykle sil brak, a na poczatku mdlosci odbieraja apetyt na sex ale przeciwskazan nie ma z tego co wiem ;)

ciężarna- mój chce i jakoś siłą zaciągać go nie trzeba- jak kocha to nie widzić kaszalota z wielkim brzuchem tylko kochaną zoneczkę z dzidziusiem w środku- mój jest dumny , że przez niego chodzę w ciąży i uważa że wyglądam bardzo sexi- więc po co takie komentarze?

Gość żal mi
ja tez sie kocham z mezem :) a przy 1 ciazy kochalam sie z mezem a po 20 minutach wody mi odeszly hahahah

ciężarna- sory- szkoda mi ciebie............ tyle w tym temacie.........

jeju hahaha...ale texty a moj maz mowi ze nawet jak mu sie snie to z brzuszkiem... ciezarna hehehe wspolczucia moj jakby mnie mial oklamywac dla samego \"ze mu sie chce\" to chyba by wolal se...... no wiadomo....

Gość
kobieta w ciazy jest własnie sexi a sex w ciazy to\" miodzio\" :)zajefajny ,trosze inny , jedyny w swoim rodzaju mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:D ciezarna co ty mozesz wiedziec ? spotakałam cie na kilku tematach i stwierdzam ze nic nie wiesz na temat ciazy

Gość
no widzisz ? sama przyzanłas ze NIC nie wiesz

ciężarna powiem tak- nie mam 20 lat i umiem odróżnić zwykłe zaspokajanie sie od namiętnego sexu zakochanych w sobie osób. po za tym mów sobie co chcesz- bardziej wierze swojemu mężowi, ktorego bądź co bądź \"troszke\" już znam niż zdołowanej zgorzkniałej osobie na forum...... a skoro czujesz sie kaszalotem to tylko pozostaje mi ci współczuć.....

Gość
tak strasznie wygladasz???????? ojojojo no to faktycznie masz prawo sie nie czuc sexi

ciężarna- a ja wprost przeciwnie ( jestem w 9 miesiącu) i dobrze mi z tym:D

Gość
moze cos z ty zrób mozesz!

Gość
zawin sie w bandaze i schowaj w piwnicy :D:D:D:D:D:D:D nie wychodz na ulice bo kogos wystraszysz :D:D:D:D:D:D

Gość
to prowokatorka chce sie rozerwac i zabawic kosztem ciezarnych

może tak a może nie- różnie to jest- ludzie mają różne schizy- tak czy owak ja tam swoje wiem i żadna prowokacja by tego nie zmieniła

hahahah nie moge hahahahhahaha kurde jak ty jestes w ciazy??? to ja jestem ksiadz -w ciazy hahahha z takim podejsciem ty chcesz miec dzsiecko?? heheh

a ja znałam prawdziwe przypadki , że dziewczyny tak o sobie myślały- i bez psychologa niestety sie nie obyło

jeju..to straszne...ja jestem w 2 ciazy i jakos nigdy tak nie myslalam...moze i jak patrze na laski na ulicach to tesknie za ciuchami w tym rozmiarze...ale bez przesady zeby wbijac sobie w glowe takie przeboje.. :D :D :D :D

jak mozna wstydzic sie brzucha?? i piersi?? obwiazywac sie i w ogole...toz to kalectwo..kobieto mleko ci sie w piersiach wytwarza jeszcze jakiego zapalenia dostaniesz...dziecka tez sie bedziesz wstydzic??? jesooo co za ludziska heheheh

a moim zdaniem nie ma co kogoś osądzać- wiadomo że ciąża czesto sprzyja różnego rodzaju depresjom i schizom - i osoba która normalnie by tak w życiu nie myślała nagle mysli niestworzone rzeczy- ja przeżyłam depresje poporodową więc wiem co to znaczy oceniać kogoś z boku- tylko że z tego typu objawami trzeba walczyć jak najprędzej

Gość
:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D

Gość
wysokie mniemanie o sobie to cos czego własnie tobie brakuje

no ok oceniamy kogos...ale dlaczego ona wrzuca wszystkich do jednego wora twierdzac ze wszystkie ciezarne sa ....jakies tam...to ze ona sie tak czuje i maz jej jakos nie pociesza nie znaczy ze wszystkie tak maja...no coz...z myslami trzeba walczyc a nie poddawac sie jakims glupim pomyslom...