Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sawel

PORADZCIE co zrobić by go oswoić?

Polecane posty

Heh... Powiedział, że nie robi tego zbyt często, raczej od czasu do czasu, więc to nie jest powód naszych problemów.

Gość widzialas go nago
bo calkiem mozliwe jest jak juz tu ktos wspominal ze ma jakis defekt w wygladzie i to go blokuje

Sądzę, że niema, aczkolwiek nie widziałam go nago. Przez spodnie wydaje się normalny. Raz nawet udało mi się rozpiąć mu rozporek i dotknąć przez majtki i też wydawał mi się ok. Choć też się nad tym już zastanawiałam, ale on twierdzi, że wszystko z nim w porządku. Chyba, że chodzi o coś innego, ale wątpię, bo on raczej jest racjonalny i takie rzeczy nie stanowią dla niego problemów.

to nie wiem , moze ma smierdzace jajka, bo juz nic innego mi do glowy nie przychodzi ale to nie jest normalne!!!!!

Gość widzialas go nago
tak mi to przyszlo tez do glowy bo z tego co czytam jestem bardzo podobna z charakteru do Twojego faceta i tak samo sie zachowuje gdy ma dojsc do czegos wiecej .. a wszystko wlasnie przez hmm defekt na moim cialku o ktorym bardzo trudno mi komukolwiek powiedziec

Gość jjjjjjjjjgfds
To gej niestety i nie daj sobie wmowic inaczej .

Jakby był gejem to chyba nie miałby wzwodu prawie za każdym razem kiedy się całujemy, itd... Czy się mylę? :0

albo biseks no...:o a to nie prowokacja czasem? on w ogóle ma \"przyjaciela\"? ..moze nie mano wiesz tego tam...;) i sę wstydzi powiedzieć....

Już pisałam, że to nie jest prowokacja... :( Napisałam tutaj, ponieważ niczego z przyjaciółką sensownego nie wymyśliłyśmy, a chcę, żeby nam się udało. Bardzo mi na nim zależy, podobnie jak jemu na mnie. mjnm >>> wcześniej pisałam, że dotykałam i wydawał się w porządku...

Gość Wredniak.
Tak, jak ma autorka topiku, ma wielu facetów ze swoimi dziewczynami. To już teraz wiecie, jak to jest. :P