Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibic z Polski

Poznań, Warszawa,Wrocław,Gdańsk miasta Euro2012

Polecane posty

Gość kibic z Polski

Co myślicie o takiej lokalizacji ? Macie zamiar wybrać się na mecz?

Gość Poznańńńńńńńń
poznań był na pierwszym miejscu bo my tu nie czekamy za pieniądze z Unii tylko sami budujemy autostrady, stadion, , hotele itp.Reszta tylko liczy na spływ kasy....taka to wasza mentalność..

Gość kundrie
ja nie rozumiem kompletnie wyboru gdańska, gdzie stadionu nie ma a wrzucenia chorzowa na liste rezerwową :o no i wrocław w tej grupie też mi jakoś nie pasuje.... gdzie tam piłka nożna??? ta grupa głowna jak już ti powinna wyglądać tak: wawa, poznń, krków i chorzów. a w "zapasie" gdańsk i wrocław.

Gość Tom31
Bo Gdańsk coś sobą reprezentuje, to stare, piękne miasto, jakaś kultura. Tu chodzi o promocję miast... zeby tu przyjezdano potem. A do Chorzowa po co? A stadiony wybudują.

Gość w gdansku hala sportowa
jest w budowie, mysle ze do 2012 powinni chyba zrobic:) super ze bedzie w gdansku tez! tylko troche mnie te hordy kibicow przerazaja w naszym pieknym sopocie-bo bez tego sie chyba nie obejdzie:)

Gość Łodź ma być
albo Wrocław

W Chorzowie grały największe sławy światowego futbolu.Stadion chorzowski jako jedyny w Polsce spełnia wszystkie normy..... Nie wiem dlaczego jest TYLKO na liście rezerwowych :O ♥♥♥♥♥

Gość I znowu Wroclaw
jest lepszy od Warszawy, a podobno to my mieszkamy na zadupiu :P

Gość Beautiful
Wałęsa jest z Gdańska. W Gdańsku powstanie Baltic Arena

Gość Poznańńńńńńńń
Nie chodzi tylko o stadion czy kulture. Ludzie na Euro nie przyjada zwiedzać miast tylko oglądać mecze...muszą więc mieć gdzie zjeść, gdzie spać , czym dojechać!!! Chcecie by ludzie z Europy oglądali Śląsk ? Potem powiedzą, że w Polsce brud syf i bieda. To muszą być miasta bogate z doświadczeniem i najszybszym rozwojem...Tutaj nie ma miejsca na sentymenty...

Ty,poznaniak...Jesteś do tyłu,Śląsk wcale nie jest zasyfiony i brudny...Masz błędne wyobrażenie :P A jest tak,jak ktoś napisał,jedzie się oglądać mecze,kibicować,a nie zwiedzać :) Zresztą,na Śląsku też jest dużo do oglądania :D ♥♥♥♥♥

Gość Ty Slazak. Wystarczy zwiedzic
dworzec w Katowicach :O

Gość Poznańńńńńńńń
Jak jechałem rok temu przez Śląsk do Krakowa to było widać, biede brud i syf, chyba tak diametralnie się nie zmieniło... Nie chce tu nikogo obrażać....

Gość a Szczecin
szkoda że nie:(

Jeśli chodzi Dworzec katowicki,to w najbliższych planach jest jego całkowita przebudowa.Jest to postanowione już dawno. I wcale nie chodziło o Euro :D A zresztą.........I tak Śląsk jest na boku więc nie ma co dyskutować :) ♥♥♥♥♥

Gość sopel loduuu
wybrali najbogatsze miasta.... które są wstanie najwięcej zainwestować... Nie ma miejsca dla biedoty....

Gość a sobie cieszcie
sie ja przynajmniej bede w swoim miescie miala spokoj zadnych burd bijatyk itp. znamy naszych pseudo kibicow napewno nie pozosatwia tego bez echa

O, szlag by to trafil!! Ja na ten czas z Polski wyjade daleko! Nie mogli tego zrobic gdzies w londynie, w Chinach, albo na ksiezycu? !!