Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katoiwckakak22

co myslicie??

Polecane posty

Gość katoiwckakak22

jakis czas temu poznalam faceta. to bylo zayroczenie od pierwszego wejrzenia. bylo nam z soba bardzo dobrze. po kilku tygodniach byl nasza pierwsza noc. po ktrotkm czasie mi powiedzial ze nie moze tego ciagnac bo jescze mysli o byłej z ktora długo był i ze nie ma sil na kolejny zwiazek. ale bylismy dobrymi znajomymi. pare tygodni potem znowu zaczal zabiegac o mnie i probowal sie umowic. odmawialam. ale tesknilam za nim. po kilku miesiacach sie zgodzilam... wyladowalismy w łozku.troche sie pospotykalismy. wreszcie uznalam ze nie bede z kims kto mi samo cialo oferuje . stanowczo mu o tym powedzialam pare dni temu. mi od poczatku zalezalo na nim.i dalej zalezy ale nie moge sie dac dalej tak traktowac. nie chce z nim sypiac.pewnie zaraz bedziecie pisac, ze A nie mowilismy..... chcialabym zeby zmienil zdanie, bo choc nie wiem co on o mnie mysli ale pewnie ze jestem głupia i naiwna. a chcialabym to zmienic w jego oczach...

Gość no wiec mysle ze
facet lubi sie bzykac...:classic_cool:

Gość pewnie dobrze wie
ze jestes w nim zauroczona i to wkozystuje kiedy mu sie podoba a ty zrobisz dla niego wszystko ?! no nic porozmawiam z nim bedzie dobrze ;-p

Masz rację powinnaś się szanować. Według mnie nie jesteś naiwna tylko Ci na nim zależy i robisz wszystko żeby z nim być ale seks powinien być uzupełnieniem związku a nie jedynym co Was łączy.

Gość liposystem
rozwal sobie garmek na głowie:))))):D:D:D

Gość mówie wam i ci
jakis czas temu poznalam faceta. to bylo zayroczenie od pierwszego wejrzenia. bylo nam z soba bardzo dobrze. po kilku tygodniach byl nasza pierwsza noc. po ktrotkm czasie mi powiedzial ze nie moze tego ciagnac bo jescze mysli o byłej z ktora długo był i ze nie ma sil na kolejny zwiazek. 00 no czyli nie trzeba miec duzego IQ by wiedziec ze nie kocha cie i jesli jets miły to aby byc z toba na sex, po co masz wubratora uzywac albo na imprezach kogos łapac mozecie to wspolnie zrobic. ale bylismy dobrymi znajomymi. pare tygodni potem znowu zaczal zabiegac o mnie i probowal sie umowic faktycznie jestes glupia albo głupia udajesz nie zabiegał o ciebie wiesz dobrze kogo kochał kto mu na sercu lezał.. jak cos to był miły abyscie mieli sex.

Gość abracadabra789
myslke ze nei powinnas sie w to pakowac.on mysli jeszcze o bylej a poprzez ciebei chce tylko o niej zapomniec.zaspokoic sie.. a to nie ma szans

Gość eangelista linda
kopni go w dupe bo cie wykorzystuje

Gość sandraaa
mam taka sama sytuację. Dosłownie identyczną. Tez poznałam faceta, on zabiegał, dzwonił, zapraszał. Ja na poczatku nie chciałam z nim sie spotykac, chociaz bardzo mi sie podobał. Wkoncu zaczelismy sie spotykac, był ekstra, seksu nie było dosc długo. Jednak wkoncu poszlismy do łóżka, spotykalismy sie i za kazdym razem był seks. Powiedział mi, że nie chce zwiazku, chce sie tylko tak spotykac. Nie zgodziłam sie. On wtedy zaczał wariować, przychodził, dzwonił, mówił ze zepsuł wszystko i ze teraz to rozumie. Zabiegał przez kilka miesiecy. Wkoncu sie umówilismy i znowu seks. I znowu sytuacja sie powtórzyła, powiedział mi ze nie chce dziewczyny. Załamałam sie. Powiedziałam ze jest mi bliski, ze tak sie nie robi itp. Urwałam kontakt. I on teraz znowu pisze, dzwoni, przychodzi specjalnie pod mój blok itp. A ja go kocham :( i boje sie ze znowu ulegnę :(

Gość gałyska
spotykaj sie z nim ale z nim juz nie spij przynajmniej na razie:)) podro

Gość zielony pisak na żel
czytam wypowiedz sandraaaa i myślę sobie że nigdy nie skumam facetów.. ech

Gość radioLALALAL
bo facet jak cie zdobedzie to juz mu sie zaczyna sie nudzic. pozwól mu cie zdobyc dopiero .... jak sie w Tobie zakocha,a wtedy Ty bedziesz kierowac zwiazkiem nie ma to jak zakochany facet:)))))