Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z gorem

kto z was boi się burzy?

Polecane posty

Gość z gorem

mam w głowie jakiegoś zonka na temat burzy. boję się PANICZNIE. do tego stopnia że gdy jest zachowuje się jak 5 letnie dziecko...panikuję. czy ktoś jeszcze?

Gość czorcica
hmmm.....a ja uwielbiam burzę , zwłaszcza obserwować błyskawice, chociaz muszę przyznać że jak raz złapała nas burza na szlaku w górach to miałam lekkiego cykora....najlepiej bezpiecznie w chatce, zza szybki obserwować...:P

Gość barbaretka
Ja jak jest burza to kładę się od razu do łóżka i przytulam do mojego narzeczonego. Jeśli go w tej chwili nie ma przy mnie to obojętnie do czego - może być nawet sama kołdra. Oczy oczywiście mam zwrócone w drugą stronę od okna... Nie wstydzę się przyznać, że się po prostu boję burzy...

Gość ja sie boje
strasznie, nienawidze burzy😭

Gość Piorun jeden
jejku ja sie boje burzy od zawsze :S Mam 24 lata i z tego co mi mowili rodzice zawsze jak byla burza ja wpadalam w panike, od razu przytulanie do mamy taty, spalam z mama jak w nocy byla itp Niestety zostalo mi to do dzis :S Jestem juz meżatka i teraz jak jest burza to przutulam sie do męza. Poprostu tak mam musze sie kogos wtedy trzymac schowac glowe by nie widziec!!! Boje sie samego blysku ale i grzmotu a nawet chmur burzowych :S !!! Próbowałam z tym walczyc ale to sie nie da, zawsze gdy jest burza ja zaczynam cala drzec i ogolnie jestem roztrojona ajuz nie wspone jakbym znalazla sie na dworze w tym czasie porazka panika na calego :S To jest rodzaj jakiejs fobii najprawdopodobniej. Inni sie boja panicznie pajaków, myszy itp a ja burzy

Gość Piorun jeden
o buzki mi nie wyszly

ja się boję 😭 jak byłam mała chowałam się w łazience bo tam okien nie ma :D

Gość martyssz
Ja sie kiedyś nie bałam ale jak miałam 15 lat wracałam ze szkoły to piorun strzelił w slup nie daleko Mnie i od tamtej pory się strasznie boję

Gość mn,nn,mn
a ja bym sie chciala ruchac podczas burzy

Gość fdbdfbadba
ja się boję grzmotów, że pierdolnie gdzieś obok mnie. wczoraj musiałam wracać do domu w burzę, miałam duszę na ramieniu :D a jak jestem w domu to mniej się boję. chociaż raz walnęło w mój blok na bank, taki huk, ale się po piorunochronie musiało rozejść

Gość promykkk
A ja uwielbiam burze, i deszcz poprostu napawa mnie to takim przyjemnym uczuciem, nie wiem dlaczego ale uwielbiam

Gość promykkk
grzmoty pioruny to taka sila tylko patrzec i podziwiac to cos naprawde elektryzujacego u mnie wczoraj nie bylo burzy miala byc ale..przeszl obok bylam zawiedziana moze dzis sie uda

Gość ....cv..
hahaha ja tez jak byłam mała chowałam się do łazienki jak była burza albo pod kołdrę i zatykałam uszy żeby nie było słychać grzmotów :D zresztą do dziś się jej boje tylko nie sieje już takiej paniki :) za to wiatru panicznie się boje oo to jest jakaś masakra dla mnie :O

Gość promykkk
W czasie burzy stawiam gromnice i czekam aż się zapalą od pioruna.

Gość fdbdfbadba
....cv... to masz trochę przesrane, bo w Polsce lubi wiać :D

Boję się... Wczoraj byłam akurat u kumpeli, siedziałam plecami do okna. Jak przyszła burza to musiałam się przesiąść bo mnie jakiś strach oblatywał... W ogóle boję się zostawać sama, źle się czuję nie u siebie w domu... Za zwyczaj mam takie szczęście, że jak jest burza i akurat spojrzę w okno to leci piorun na niebie. Jak byłam dzieciakiem to bałam się jeszcze bardziej. Ten strach to chyba po prostu z respektu do burzy :P

Gość promykkk
i uwielbiam silny wiatr, w gorach halny, taki ze az dech zapiera,,

Gość gość

przed burzą to jak przed szatanem trzeba ...alać, dobrze że alerty są