Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Kto stosowal te cwiczenia na brzuszek? Kto doszedl do konca cwieczen? Czy widac bylo efekty? Stosowalyscie przy tym jakas specjalna diete? Czy mozna ogolnie schudnac cwiczac szosteczke, czy tylko zezbi sie przy tym kaloryferek? Bede wdzieczna za odpowiedzi.. Pozdrawiam

Natia --.. :) no ja wlasnie wczoraj po raz pierwszy zrobilam.. dzisiaj zaraz sie za to zabieram.. mam maluskie zakwasy po wczorajszym, ale nie jest zle :)

bylo widac, ludzie mi mowili ze \"mu brzuch spadl\" ale myslalam ze efekt bedzie wiekszy drufgiej serii nie powtarzam pod koniec jest ciezko

ja sobie robilam tak ze zawsze wieczorne cwiczenie robilam ogladajac na wspolnej, jto jest dobry pomysl,bo jakos szybko mi to schodzilo wtedy :D

Gość Serdzio Don Kompotte
A6W jest zbedna jak masz tluszcz na brzuchu, bo ona go nie spali i miesni nie ujrzysz. Wzmocnisz sobie tylko miesnie, ale moim zdaniem nie warto tak sie katowac. Mozna zastosowac inne, przyjemniejsze cwiczenia i osiagnac taki sam efekt.

aaa.. najpierw podnosicie noge wyprostowana i dopiero pozniej uginacie w kolanie, czy od razu podnosicie ugieta?

nie mam jakiegos tlustego brzucha.. jest ok w sumie , ale jest troszke odstajacy.. moj facet twierdzi , ze przesadzam, ale ja go widze.. :O

Jesli masz tluszczyk to za Chiny nie ujrzysz tam miesni!!! Niepotrzebnie sie tak meczysz, nadaremno, systematyka jest najwazniejsza. Cwicz 10 minut co 2 dzien, zastosuje lekka dietke redukcyjna a za 2 miesiace brzuszek jak marzenie.

Serdzio Don Kompotte -->> no pisalam , ze nie mam tluszczu na brzuchu... chce po prostu troszke go uformowac.. ;) jak podnosic ne nogi? od razu ugiete?

Gość loreleiiii
ja podnosze od razu ugiete...teraz jestm na 3 dniu,kiedys doszlam do 29, nie miałam kaloryfera,ale wyraznie byl twardszy,najlepiej stosowac go z dieta jak sie ma tłuszcz, a kogos tam kark boli - nie ciagnij szyi na sile rekoma,jak podnosisz to nie patrz przed siebie tylko w sufit - mnie nie boli :)

To GGGabi jak nie masz tluszczyki to cwicz, ale nie musisz wykonywac ich tyle, ile jest w rozpisce. Cwicz po 10-15 minut co drugi dzien. Nati to A6W nie dla Ciebie, kompletna strata czasu i sil.

Natia dieta niskoweglowodanowa + cwiczenia ogolne.

Gość gajos
Polecam wam dziewczyny ABS II nie wiem czy ktos z was slyszal o tym planie cwiczen ale jest godny uwagi

Gość 6 jest ciezka na kregoslup
ja cwicze aeroby 8abs dbam o kregoslup,a w przeciagu 3 tygodni przy malej diecie,stracilam 6cm w pasie cwicze rano i wieczorem po ok.8 minut ja niestety mam tluszcz na brzuchu,wiec 6 u mnie odpada jest za bardzo obciazajaca i dobra dla tych co chca kaloryferek wyrzezbic

a co to sa za cwiczenia ABS? nie slyszalam o nich.. na czym polegaja?

Gość ElkaWuDe
ABS to cwiczenia pulsacyjne, jak system ABS w samochodzie.

witam, pamiętajcie 6 Weidera to przede wszystkim ćwiczenia na rzeźbę brzucha, na którym nie ma tłuszczu, jeśli jest tłuszcz to dobierzcie inne ćwiczenia i nie katujcie sie bez sensu. Jeśli boli kark, tzn. że żle są wykonywane ćwiczenia, po prostu ciągniesz rękoma za szyję, a i mięśnie brzucha pracują wówczas mniej. Najlepiej patrzeć w sufit i pamiętac aby ramiona byly cały czas odchylone do boku, a nie wędrowały ku twarzy za każdym podniesieniem. Ja osobiście dotrwałam do 32 dnia i zmogło mnie zapalenie oskrzeli i kratni. Musiałam odpuścić, ale zaczynam na nowo. Bo warto :-) Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają ćwiczyć :-)