Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczonaa kocham go

mój facet jest mściwy!!

Polecane posty

Gość zmęczonaa kocham go

kocham go ale wykańcza mnie jego mściwość i pamiętliwość.Pomocy

Gość zmęczonaa kocham go
co robić?????????

Gość rzucić oczywiscie

Gość zmęczonaa kocham go
czy on się nigdy nie zmieni, , kto ma podobnie?????podzielcie się swoimi doświadczeniami

Gość zmęczonaa kocham go
dokładnie mój jest taki sam,co za typy, i czemu ich tak kochamy,nie potrafie odejść od niego za bardzo go kocham i tylko to mnietrzym,,boję się iedyś tego nie wytzrymam,ale tyle już zniosłam, zastanawiam się ile jeszcze moge znieść...

Gość zmęczonaa kocham go
mój to też skorpion, kiedyś go zraniłam i nie wiem czy kiedyś będzie tak że przestanie to wypominać i czy nie zemści się za to...

Gość zmęczonaa kocham go
choć mówi że nie ,a chodzi o zdrade... to teraz ja drże

Gość samas sobie winna
a skad sie dowiedzial o zdradzie?

Gość samas sobie winna
takich rzeczy sie jemu nie opowiada--- przeciez go znasz!!

Gość samas sobie winna
tak Natia masz racje, ale skad on o tym wiedzial?

Gość zmęczonaa kocham go
domyślał się nie wiem skąd jakąś ma nieziemską intuicję,tak mnie męczył aż mu powiedziałam,wiem że to był błąd ale jak powiedziałam to kamień spadł mi z serca, wtedy go jeszcze dobrze nie znałam to było na początku,a teraz jestesmy ze sobą jużkilka lat, aon nadal wypomina

Gość samas sobie winna
ja mojego zdradzilam , ale nigdy sie o tym nie dowiedzial.

Gość samas sobie winna
pamietaj jedno jezeli on to zrobi, to napewno Ci nie powie.

Gość zmęczonaa kocham go
NIECH GADA JUŻ ,TYLKO NIECH NIE ZDRADZA I OBY NIE WYZYWAŁ ZA PARE LAT OD NAJGORSZYCH, BO JUŻ MU SIĘ RAZ WYMSKNĘŁO

Gość zmęczonaa kocham go
NIECH GADA JUŻ ,TYLKO NIECH NIE ZDRADZA I OBY NIE WYZYWAŁ ZA PARE LAT OD NAJGORSZYCH, BO JUŻ MU SIĘ RAZ WYMSKNĘŁO

Gość samas sobie winna
tacy sa wlasnie mezczyzni--- mnie wolno, ale Tobie nigdy! Pamietam jak moj zawsze mi powtarzal w klotni na Ciebie to juz nikt nie spojrzy i sie pomylil___ chociaz jestem z nim , ale czy ja go naprawde kocham tak jak kiedys?--- nie umiem sobie tego sama odpowiedziec__ to poprostu przywiazanie.

Gość samas sobie winna
a ile lat jestescie po slubie------- ja 32.

Gość samas sobie winna
ok. nie ma Was ---- zycze Wam duzo wytrwalosci!! i szczescia.

Gość moj tez ciagle gada i gada
tyle ze ja go nie zdradzilama a on jest swiecie przekonany ze tak jest nie do wytrzymania gdybym go zdradzila to moze bym rozumiala te wypominki a tak czuje zal i chce odejsc ale kocham go i nie potrafie a wysluchuje tego juz ponad rok mam dosyc ale nie jest skorpinem tylko ryba i tez msciwy pozdrawiam trzymajcie sie kobietki:)

Gość zmęczonaa kocham go
skorpiony to dobrzy aktorzy , potrafią grać ideałów aby zdobyc kobiete, potem kiedy już ją mają są okrutni...

Gość Jeżeli przy wyborze ...
partnera wierzysz w znaki zoodiaku to ... wspołczuje tobie

Gość Powiedz mu że
nie bedziesz sluchac jego ciąglego nawracania do przeszłości i wypominania, niech się zdecyduje, bo to nie buduje związku. Poza tym mścić to potrafi sie kazdy, ty równiez więc niech uważa bo może się zdziwić ... Jak mu tak powiesz to, facet powinien zrozumieć, że nie tędy droga, że potrafisz rowniez postawić na swoim i ... niech poczuje ta niepewność, powodzenia

Gość zmęczonaa kocham go
nie kieruje się znakami zodiaku przy wyborze partnera, nigdy nie wierzyłąm w nie do czasu kiedy zaczęłam być ze skorpionem, jak mi dał popalić to chwytałąm się wszystkiego żeby go zrozumieć , bo bardzo go kochałam. dzięki , za radę, powiem mu tak, tylko że już wiem że mi odpowie czym mnie straszysz? wkurzy się i będzie znów awantura,może się potem nie odezywać przez niewiadomo ile czasu

taki moj jeden \"przyjaciel (jak pol dupy zza krzaka) rowniez postanowil sie subtelnie mscic na mej osobie... za to,ze go rzekomo ignorowalam i w obecnosci jego kamrata powiedzialam (nieswiadoma tego:P) ze mam pana w d....e oczywiscie me \"wystepki\" spowodowane byly jego ,ze tak delikatnie powiem olewactwem itd.... postanowil zarwac mą \"kolezanke\",ktora rada z tego, jeszcze bardziej mnie obczernila...(rowniez znajomym przedstawil mnie w bardzo zlym swietle,kto wie czy nie tym najochydniejszym,choc nic takiego nie zrobilam )rozstali sie...1,5 mies. temu, ale ja nadal jestem w jego oczach tą złą, okrutną ,ktora rani jego serce...och jak on sie tesknie na mnie spoziera :O