Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muchomorka

jak poprosic faceta zeby sie zbadal?

Polecane posty

spotykam sie z facetem od kilku miesiecy, kochamy sie zawsze z prezerwatywa, ale oboje stwierdzilismy ze zaczne brac tabletki i tu pojawia sie problem; ja mialam przed nim jednego, dlugoletniego partnera, a on kilka zwiazkow, wiec chcialabym zeby sie przebadal na obecnosc wirusa hiv i innyh chorob przenoszonych droga plciowa. Nie wiem czy jesli go poprosze to nie poczuje sie urazony, nie sadze zeby sypial z byle kim ale w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo. Jak myslicie jak to przyjmie? Czy meskie ego zostanie bardzo dotkniete taka prosba?

Gość katon
Moim zdaniem, w takiej sytuacji i wobec istniejącego ryzyka nie ma rzeczy ważniejszej od zdrowia i życia. Nie tylko wypada, ale i nalezy poprosić o wynik badania. Można to wykonać bardziej subtelnie. Zapowiedzieć, że JA pójdę zrobić badania, a więc i Ty też je zrób i wtedy będziemy kochać sie na "bosaka". Inaczej wała. Zbyt duże jest ryzyko, aby iść na możliwość zostania serododatnim osobnikiem.

Gość cdacdsac
szkoda ze nie zrobilas tego na poczatku, niemniej lepiej pozno niz wcale ja prosilam o badania

Gość baca leca
ja absolutnie bym sie taka prosba nie obrazil, pod warunkiem ze kobieta poszlaby razem ze mna i razem ze mna sie przebadala.

najlepiej powiedz mu to wprost..jesli sie obrazi to znaczy ze gowniarz