Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumeksol

jakie pieluszki Waszym zdaniem najlepsze?

Polecane posty

Gość pumeksol

Właśnie mojemu kuzynowi urodziło się maleństwo :) Za 2 miesiace rodzi moja siostra :) I tak myślę że w prezencie zamiast ciuszków, których już mają pełno, a które na pewno jescze dostaną, kupię im pieluszki, bo wiem że tych nigdy dosyć, tym bardziej ze to jednak spory wydatek.... prawda? No i jeszcze moze coś typu grzechotka lub gryzaczek. Co do tych pieluch - z jakich firm polecacie? Że są na prawde dobre... Z góry dzięki za odpowiedź!!

Polecam Huggiesy - tylko te ze ściągaczem z tyłu (flexi cośtam), zróć na to uwagę, bo są też bez (wtedy nazywają się chyba Classic). Te mi najbardziej odpowiadają, bo się nie ściągają i dzięki temu nie mamy jakiś mokrych niespodzianek. Pampersy są bez ściagacza i bardzo często zdarzało się, że Oskar moczył sobie z tyłu ubranka.

Gość Happy Bella
polecam

Gość albo happy pampers.....
chusteczki nawilżające też się przydadzą musisz kupować odpowiednio do wagi dziecka

powiem ci tak ze huggisy moje dzieciotka nie tolerowalo wogole z tylu podraznialy mu skorke a wiec od malenkiego stosuje pampersy i uwaam ze nie ma lpszych sa miekkie dziecko swobodnie moze pomachac nozkami i do tego siusiu zamienia sie w zel i dzidzius sie nie odparza.czasem kupie huggisy lub happy bella nie jest najgorsze ale sa napewno stywniejsze a wiec dla maluszka polecam w 100%pieluszki PAMPERS.i odrazu ci powiem nie kupuj nie wiadomo ile tych pieluch bo ja kupilam trzy opakowania 1nek a zurzylam tylko jedno!a pozniej pamietam ze dwojek moj synus tez za dlugo nie nosil!radze ci moze zacznij zakup od dwojek z dwa opakowania i ewentualnie trojki ale nie przesadzaj z iloscia!