Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaoczna studentka

pomóżcie mi chcę studiować socjologię zaocznie!!!

Polecane posty

Gość zaoczna studentka

chciała bym podjąc studia zaoczne. kierunek jak wyzej. po tym chce zrobic roczne podyplomowe psychologie. mam małe dziecko, a mieszkam w częstochowie i tu nie ma takiego kierunku. najblizej to katowice :( i kompletnie nie wiem jak mam sie za to wzystko zabrac... czy ktos studiował w katowicach ten kierunek??

Gość penumbra
hej a o jaką uczelnię ci chodzi zapewne GWSH ja tam chodzę na socjologię zaocznie

Gość penumbra
moje pisz na maila punky_rockers@poczta.fm

Gość zaoczna studentka
no własnie nawet jeszcze nie wybralam uczelni... mogla bys mi napisac cos na temat przedmiotów iogolnie uczelni??

Gość zaoczna studentka
ok. juz napisalam do Ciebie na maila

Gość penumbra
Ogólnie na uczelni jest miła atmosfera wykładowcy w wiekszości są w porządku dużo ludzi na kasę narzeka ale każdy wie że idzie do prywatnej szkoły więc powinien sobie zdawac sprawę z tego że się płaci a w porównaniu z innymi prywatnymi uczelniami i tak GWSH wychodzi najtaniej no i jest możliwość zrobienia mgr zaocznie z socjologi od niedawna są też podyplomowe studia na innych prywatnych nie ma ja teraz robię licencjata;) co do opłat to pierwszy semestr kosztuje 1200 potem co semestr o 50zł więcej.Opłata za wakacje to1/4 opłaty za semestr jest też mozliwośc płacenia na raty to po 300pare złotych wychodzi na miesiąc. egzaminy 1 termin za darmo potem 2 termin 25 3 termin 35 warunek 50albo55(nie miałam to nie wiem dokładnie) potem awans chyba 200 albo 250 jakby co to na maila pisz śmiało pozdrawiam;)