Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wieczna dziewica

Faceci niby szukaja dziewic, ale wcale sie w nich nie zakochuja.

Polecane posty

Gość i się potem puszczają na
imprezach z kameruńczykami z hivem. Ile to przyadków było? Dużo. Zresztą było już o tym na kafe. Jedne facet, trochę bajeru i przeleci sporo panienek bez zabezpieczenia a potem kaplica :/ a one jeszcze po dordze zarażą partnerów, oni następne i tak mamy 5000 zarażonych.

Gość do vanessaaa
Jeśli z miłości to nic złego, ale kobiety uprawiające sex bez miłości to zwykłe dziwki i zdziry. Żaden normalny facet nie chciałby kobiety z taką przygodą na sumieniu

ok,ale jeśli ktoś nie chce stałego związku to już nie ma prawa np. przespać sie z kimś kogo zna i z kim sie bedzie umawiał na takie spotkania...nie mówie tu o zmianie partnera codzień,ale jeśli ma sie kogoś stałego do sexu to nie rozumiem w czym problem.

Gość Dziewice na wymarciu
Nawet jak się jaka niby trafi to cnoty już nie ma, bo loda robiła już pewnie, anal też zapewne uprawiała, a nawet jak tylko sam petting uprawiała. Czyli de facto dziewicą nie jest. O prawdziwą dziewicę cięzko. Nawet jak sie jakaś trafi to i tak się okazuje że np. macała się na golasa z facetami i kąpała z nimi pod przysznicem. Dzisiaj większość dziewczyn traci cnotę w wieku 15-16 lat co jest smutne. A sex powinno się uprawiać tylko i wyłącznie w związku, z miłości panio veneso

Gość meryyyy
nikomu nie zabronisz kochać sie bez miłości.

Gość teee wredniaczka
Nie mam wpływu na te druga osobę ,ale mam wpływ na swoje własne postępowanie jeśli nim pokaże ze mam jakieś wartości w życiu uświadomię tym samym partnera będę mógł sie spodziewać chociażby pewnej dozy zrozumienia z jego strony ... Z pewnością dobrze się zastanowi zanim zaproponuje mi pójście do łózka znając moje poglądy .A Twoje biadolenie na takiego faceta wynika z tego że niejako "swój trafił na swego" ,wiec miej pretensje tez do siebie .:)

Kochać to się można tylko z miłości. Poza tym dziewczyna, która uprawia sex bez miłości niech się liczy, ze jakiś facet z klasą da jej kosza i kopniaka, bo nie bedzię chciał nieporządnej kobiety :P

Widze, ze moj topik sie rozwinal, choc troche w innym kierunku niz zakladalam ;) Nie chodzilo mi o wyzszosc dziewictwa nad niedzieictwem czy odwrotnie... a nawet nie chodzi mi tak bardzo o samo dziewictwo jak o fakt, ze faceci niby szukaja romantycznych kobiet, a w rzeczywistosci lataja z wywieszonymi jezykami za niuniami typu Doda czy Mandaryna :( I nie mowcie mi, ze ich nie traktuja powaznie, bo znam kilka takich dziewczyn i to wlasnie one zawsze maja jakichs zapatrzonych w nich wielbicieli, ktorzy marza tylko o tym, by byc ich partnerami :( Na dodatek czesto sa to naprawde fajni faceci...

Gość teee wredniaczka
Moze i tak Die Luftspiegelung ,nie ma reguł .Można wiedzieć czy jesteś chłopcem czy dziewczynką bo z nicku trudno wykapować .:D

Jak tylko dziewczyna chodzi w miniowkach, szpilkach i z piersiami na wierzchu to jakos mezczyzni przestaja myslec o tym, ze nie jest dziewica i prosza sie, zeby na nich spojrzala ;)

faceci lubią atrakcyjne kobiety,tak było jest i bedzie,czymś musisz tego faceta przyciągać. a te zakompleksione to potem tak tego dziewictwa bronią>

Kobiecość to też min. nie oddzielanie miłości od sexu

Gość zakompleksiony frustrat
Co do tematu to nie wiem kto szuka tych dziewic skoro kobiety w pewnym wieku jakieś parcie mają żeby tą dziewicą już nie być. Ja tam nie wiem w czym problem jak kobieta jest dziewicą, sam jestem prawiczkiem i jakoś nie poddaję się presji żeby to zmienić (bo niby 23 letni facet powinien mieć to dawno za sobą). Nie wiem dlaczego mężczyźni nie mieli by się zakochiwać w dziewicach. Wydaje mi się że to kwestia wartości moralnych jakie ktoś wyznaje ja tam bym nie odtrącił kobiety która już nie niest dziewicą bo każdy jakieś błędy w życiu popełnia i nie zawsze trafi od razu na właściwą osobę, choć z drugiej strony mieć świadomość że jest się tam którymś z kolei to też nie jest miłe.

Czy te ładne mają tak fajnie to ja nie wiem, a tak przy okazji to przecież wiekszość kobiet jest ładnych i tak naprawdę każdy facet ma jakiś tam obraz tej idealnej kobiety (który oczywiście zawsze można zweryfikować).

Gość teee wredniaczka
Wieczna dziewica dobrze powiedziałas ; "znam kilka takich dziewczyn i to wlasnie one zawsze maja jakichs zapatrzonych w nich wielbicieli, ktorzy marza tylko o tym, by byc ich partnerami " Zauważ tylko że jest zdecydowana różnica pomiędzy słowem partner które jest takie trochę bezpłciowo... poprawne wręcz nadużywane ostatnio , a słowem żona mającym zupełnie inny znaczeniowo wymiar .Jęsli chcę mieć tylko partnerkę na jakis czas ,to nie ma takiego znaczenia jaką ma przeszłość i czy poważnie podchodzi do życia bo liczy sie tylko tu teraz .Inaczej ma sie sprawa w wyborze takiej partnerki na żone w tym momencie trzeba sie juz lepiej jej przyjrzeć bo można sobie niezle ziółko wybrac .Pod uwagę należy wziąć rowniez jej relacje z rodzicami jak sie do nich odnosi na co dzień ,zwłaszcza do ojca i kilka innych jeszcze kwestii .;) Kobiety niestety maja tendencje do zaniżania statystyk , dziwnym trafem oficjalnie każda niemal twierdzi ze miała wcześniej tylko jednego partnera licząc na naiwność faceta .Dlatego też w takich chwilach wychodzi wyższość dziewicy w wyborze na żonę ku wściekłości tych panienek z bujną przeszłością ,jaką często możemy tutaj zaobserwować .Myślę ze to wynika z prostej przyczyny ,większość facetów chce być tym pierwszym dla swojej kobiety, natomiast w przypadku kobiet wyglada to nie co inaczej ,one z kolei chciałyby być tą ostatnia dla swojego faceta ,dlatego tak bardzo jesteście wyczulone na wszelkie przejawy zdrady ....stad te tematy jak włamać sie na jego konto ,sprawdzić... upewnić ...ze nie ma kogoś na boku, że nie oszukuje .:) Co do kusych kobiecych strojów ,nie ma za bardzo o czym dyskutować ....niestety faceci to wzrokowcy i już tak mamy, że zwłaszcza latem lubimy sobie popatrzeć na to i owo ...ale tak poza tym jesteśmy grzeczni i proszę o tym nie zapominać .:D🖐️

Zenicie sie tylko z dziewicami? hahaha, nie rozsmieszaj mnie :D

Gość ncjscn
"tak poza tym jesteśmy grzeczni i proszę o tym nie zapominać " a to się uśmiałam:D:D:D

tee wredniaczka - ty masz chyba jakis wyidealizowany obraz mezczyzny, na darmeno poszukujacego skarbu wsrod zlych i zepsutych kobiet... :D Szkoda, ze ma sie to nijak do rzeczywistosci. A najwiecej kandydatow na mezow zawsze ma dziewczyna... atrakcyjna, ktorej beda zazdroscic koledzy. I nikt sie wtedy nie zastanawia czy dziewica czy nie.

Gość do wiecznej
ale ty masz problemy :O Postaraj się być atrakcyjna i wtenczas w polaczeniu z cnota bedziesz idealem. Jesli do wybou jest piekna atrakcyjna niedziewica i taka sama dziewica, to kazdy prawie wyeiverze te druga.

otóż mam kolegów którzy wolą nie dziewice,bo są bardziej doświadczone. Niedawno mój facet powiedział mi ze co by mu było po dziewice,co za przyjemnosć,zeby mu sie stresowała przy pierwszym razie.

Gość do wiecznej
nie jestem dziewczynką po pierwsze a po drugie pierdzielisz. Jakby faceci patrzyli na doswiadczenie i jakby na tym mial sie opierac zwiazek to bysmy sie wiazali z prostutkami bo sa naj. w te klocki. Jesli facet chce sie zabawic to wezmie niedziewice, a przed zadeklarowaniem sie, poszuka sobie dziewicy. Jesli nie znajdzie, to pewnie z niedziewica sie zwiaze, bo lepsze taka niz wlasna grabia. Zreszta najlepsza kochanka byla kiedys dziewica, to nie kwestia cnoty tylko temperamentu, dla faceta to super sprawa wiedziec jak jego kobieta rozkwita do super kochanki. radze ci uwazac na twojego, bo nie wiem czy traktuje cie tak powaznie, jak ci sie wydaje. pozdr. 🖐️

Gość popieram do wiecznej
na co na żonę kobieta, którą wcześniej jebał inny facet(a tymbardziej inni faceci)

jw

Gość nie zgadzam sie...
Faceci zakochyja sie wlasnie w kurwach...

Jacy mężczyźni chwalą się swoimi dziewczynami przed kolegami. Ja chyba w jakimś dziwnym środowisku przebywam bo jakoś tak niewiele dziewczyn kolegów widziałem i muszę przyznać że wyglądały na całkiem normalne a nie jakieś tam plastikowe.

Gość zielony pisak na żel
ja mam 25 lat i jestem dziewicą, nie to żeby nie było okazji.. okazje były tylko że moje związki trwały góra pare tygodni, większość z nich czasem spotykam, i tak sobie myśle że chciałabym się już poseksić tylko wraca ten mój odwieczny problem.. jak się będę czuła po seksie z facetem do którego ja coś czuje a on do mnie nic specjalnego.. pewnie paskudnie więc czekam dalej.. pozatym boję się czy aby nie będzie później rozpowaiadał kuplom a miasto masze nie jest metropolią.. ;)