Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wieczna dziewica

Faceci niby szukaja dziewic, ale wcale sie w nich nie zakochuja.

Polecane posty

Gość chyba wieczna dziewica

Niby kazdy chce dziewicy, a w rzeczywistosci lataja za dziewczynami w stylu Dody i jakos nie patrza na to, ze mialy one wielu facetow... :( I nie mowcie mi, ze sie z nimi nie zenia, bo sie zenia. :( A takie jak ja moga sobie gnic w tym dziewictwie i liczyc najwyzej na jkichs zakompleksionych frustratow :(

Gość faceci szukaja
dziewic po to zeby je rozdziewiczyc, zeby byc tym pierwszym ktory na cale zycie zapadnie jej w pamiec... i tak.. potem odchodza.. nie zakochuja sie... to kiwatki do kolekcji

Gość gfder
nie przejmuj sie .Jesli nie chcesz byc dziewica to nia nie badz.

Gość cocainum hydrochloricum
każda dziewczyna do pewnego wieku jest dziewicą :P jak jesteś nieatrakcyjna i niefajna to ci to za wiele nie pomoże , właściwie o co ci chodzi? dziewictowo masz dla siebie , powinno to wynikać z twoich zasad i charakteru a nie że czegoś sobie żałujesz i cierpisz w tym dziewictwie a inne korzystają z życia

Gość absolutnie nie
czekaj z dziewictwem na tego jedynego, jezeli jest to dla Ciebie wazne to nie daj sie przekabacić tv i internetowi, sex lansowany jest wszedzie a Ty masz zasady i moralnosc, nie daj sie poniesc zeby 'tracic dizewictwo' zawsze bedziesz bowiem później zalowala ze nie poczekalas na tego ktorego pokochasz... co innego gdybys byla jedna z tych plytkich laleczek ktore sex rozdają jak ulotki na ulicy.. ale skoro piszesz o dziewidztwie to jestes jedna z nielicznych wartosciowych kobiet, czekaj az ON Cie odnajdzie, on do konca zycia bedzie Cie wielbil za to ze jemu jako pierwszemu sie oddalas. i dobra rada, po poznaniu faceta nie mow ze jestes dziewica, to ich kusi, zostaniesz wykozystana i porzucona.. raczej mow ze sex Cie nie interesuje, zobaczysz wtedy ktory szybko odejdzie nie majac mozliwosci zaliczenia....

Gość absolutnie nie
tzn masz czekac na tego jedynego!!!! :)

Gość cocainum hydrochloricum
a gdzie jest dead line tego czekania? 30 lat , 40 ? może 50 ?:P każdy powinien być sobą wtedy nie będzie mieć poczucia straty i zmarnowanych lat

Gość Kobieta.....
Wiesz mialam taki przypadek ,poznalam wtedy jeszcze chlopaka ,byl starszy ode mnie ,wszystko bylo cacy dopoki nie dowiedzial sie ,ze jestem dziewica ,szybko zrezygnowal z naszej znajomosci ,nie chcial dziewicy ,dzis jestem mu wdzieczna ,wtedy zupelnie nie rozumialam.A co do ostatniej wypowiedzi o wielbieniu przez tego ktoremu te cnote sie darowuje ,mam przypadek mojej kuzynki,wyszla za maz jako dziewica ,nigdy nie byla z nikim oprocz swego meza ,wierna do bolu i wbrew wszystkiemu .Facet traktuje ja jak szmate ,wmawia zdrady ,chorbliwie zazdrosny ,koszmar jednym slowem .Nie ma wiec reguly ,ale mysle ze bedziesz wiedziala kiedy i zkim ,ale nic na sile.

chyba wieczna dziewica - żaden facet nie lubi marudzącej i użalającej się nad sobą baby ;) ja jestem dziewicą i co? fajnie jest :) jestem lubiana, mam nawet więcej kolegów niż kolezanek i nie narzekam. poczekam sobie na kogoś wartego tej mojej cnoty ;) nic na siłę :)

always a nie boisz sie że zostaniesz wieczną dziewicą? albo inny wariant - starzejesz sie i wychodzisz za mąż z rozsadku żeby mieć dom ,dzieci ,rodzine , i sie okaże że całe twoje czekanie nie miało zadnego sensu :P

nie sądzę,żebym została wieczną dziewicą,bo już miałam okazje,by się tego \"wyzbyć\" :P i nie mam zamiaru czekać z tym do ślubu :P ja się niczego nie boję ;) no może tylko tego, że może przyjść taka chwila, gdy najpierw zrobię, a potem pomyślę :P

Gość aaaaalllllllllllllllllllllleee
tej Autorce nie chodzi o zachowywanie dziewictwa dla księcia z bajki, w ogóle o traktowanie błony jak "skarbu" - ona nie ma z kim tego dziewictwa stracić i tu jest problem zresztą jak większość dziewic, tylko zadna się nie przyzna ;)

Gość teksanska laleczka 12
Do " absolutnie nie"- to znaczy ( idac twoim tokiem myslenia),ze niedziewic nie nalezy szanować! Co za bzdura...! Rozumiem, sa puszczalskie , ktore daja na lewo i prawo,ale dziewczyny ktore stracily wczesniej dziewictwo z ukochana osoba (coś im tam nie wyszlo i rozstali sie) ty zaliczasz do niewartosciowych kobiet!Puknij sie dwa razy w czolo zanim drugi raz napiszesz podobne brednie!

ale czyja to wina? może mężczyzn, że nie chcą? nie wiem, czy autorka jest ładna, czy nie, ale wygląd to nie wszystko. trzeba miec też osobowość i nie być zrzędą. proste wg mnie. pzdr ;)

a ja uważam ze sex jest dla ludzi i jeśli ktoś go bardzo lubi to nie go używa,człowiek ma tylko jedno życie.owszem nie akceptuje kiedy 13- letnie dziewczyna juz ma to za sobą,bo jest kompletnie młoda i nie w pełni rozwinięta. Ale dlaczego dorośli ludzi mieliby sobie tego odmawiać skoro maja ochote,czy to zaraz oznacza puszczalstwo....

a czekac sobie można i to do końca życia na tego jedynego,ja też myślałam te mój pierwszy facet, którego bardzo kochałam bedzie tym jedynym i na zawsze,jednak rzeczywistaść jest inna:(

Gość teee wredniaczka
Ty za to na pewno nadajesz sie tylko do uprawiania seksu ,bo niby co innego mogłaby robić na codzień osoba, która ma mozg wielkości Tik Taka .:D

Gość ważysz idealnie
akurat wredniaczka ma ABSOLUTNĄ racje

Gość To co egzotyczne przyciągą
Każda, która nie jest dziewicą, mówi, że spała tylko z jednym, a tak naprawdę niewiadomo ilu ich było. A dziewica daje jakąś tam pewność

Gość tylko taką że nie brała
w ... wiadomo co :D a ile lodów i anala zrobiła to już jej słodka tajemnica :classic_cool:

Gość majaaaaaaaaaa
każda moze okłamac ze jest dziewicą

Gość luna12
te co sie najwięcej zakrywają moją najwięcej grzeszków za sobą i udawają takie świętojebliwe dziewice:) a na dyskoteki pewnie chodza co tydzien i tam sie każą obmacywać.

Gość teee wredniaczka
Alez wanessoo rob sobie jak uważasz twoja sprawa tylko kotku zrob sobie test na Hiv .Rzeczywistość nie jest inna jak raczyłaś powiedzieć ,jest taka jaką sobie ukształtujemy poprzez własne postępowanie .:)

Gość nad niemnem
gdyby faceci w rzeczywistosci tak nosili na rekach swe dziewice, to prawie wszystkie dziewczyny mialy tylko po 1 kochanku w zyciu.

Gość vanessaa
ale ja tutaj nikomu nie powiedziałam ilu miałam partnerów!! a Ty wyciągasz takie wnioski. Chodzi mi tylko o to aby nie obrzucac obelgami kogoś kto po prostu lubi sex i nie oznaczać to musi ze te osoby chodza do łóżka z kimś pierwszym napotkanym. różnie w życiu bywa,ale widac Ty jeszcze tego nie rozumiesz. A skoro takie osoby nie umieją sie ustzrec przed HIV to wogóle o czym Ty mówisz.

Gość teee wredniaczka
Nie jestem rzecznikiem prasowym męzczyzn ,mogę mówić tylko za siebie ,ja takie dziewczyny szanuje ,w przeciwieństwie do tych które do swojego puszczalstwa dorabiają wygodną ideologie .

i nie mów ze rzeczywistaść nie jest inna... nie masz wpływu na faceta który bedzie chciał Cię zostawić( ten Twój pierwszy, wymarzony).Nie wszystko da sie ukształtować