Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozna

promienie sloneczne....

Polecane posty

Gość czy mozna

Zblizaja sie piekne dni i temp powyzej 24 stopni. Jestem na poczatku 9 miesiaca. Czy moge ulozyc sie troche na lezaczku i poopalac? Oczywiscie w granicach rozsadku i z przykrytym brzuchem

Hej Proponuje ci położenie mokrego ręczniczka na brzuszek :) Ja w największe temperatury tak robiłam :)

dzieki dziewczyny (to ja zalozylam ten temat). wlasnie ostatnio sobie lezalam z gazetka i przykrytym brzuchem mokrym reczniczkiem. Ale juz sama nie wiem czy mozna choc troche.

Gość Podnoszeeeeee
upp bpo temat na czasie

hej kobitki. Ja urodziłam swoją Olusię w24 lipca ubiegłego roku, więc mam do tej pory wstręt do upałów. I pewnego dnia usiadłam sobie pod czeresienką w cieniu, a nóżki na słoneczko wystawiłam - oczywiście wyżej, bo były spuchnięte na maksa. Czułam się super, ale jak zeszłam z krzesła doznałam szoku. Moje stopy były spalone, chyba przez tą opuchlizną nic nie czułam. Papa, życzę fajnych dzidziów i radościiiiiii z nich. Moja mała mnie obudziła, zjadła i poszła spać. A ja... nie będę spać, bo pięknie świeci słonko za oknem ... Życie jest piękne

Gość Podnoszeeeeee
uppppp