Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabensja

pracuje w nigt clubie-spotkałam kolege męza -poradżcie

Polecane posty

jestem załamana.od dwóch lat pracuje w night clubie exskluzywnym pare kilometrów od miejsca zamieszkania.nawet dużo kilometrów..do tej pory miałam klientów nieznajomych -z zagranicy,biznesmenów,a nawet znajomych dla nas z telewizji.paru oczywiscie.pech sprawił wczoraj wieczorem ze do naszego klubu przyszedł znajomy nasz i zamówił sobie na dwie godzinki dziewczyne.fakt że to ja nie byłam ale przechodząc koło niego z innym klientem objęta widział mnie a nawet o mały włos nie zemdlał.dodam ze pracujemy w jednej firmie.teraz boje się rozgłosu.i jeszcze jedno on ma żone.a jeszcze niedawno głupimi tekstami walnął skąd mam niby takie drogie ciuchy i reszte tz.samochód akurat mam rzeczywiscie troszke kosztowny samochód jesli u nas grosze sie zarabia.pewno zdziwicie sie to dlaczego pracuje w firmie mało płacącej.a to dlatego ze przeciez jakies lata trzeba mieć do emerytury a całe zycie nie bedę pracowac w clubie...poradżcie.właśnie niedawno był u nas w biurze spojrzał na mnie jak na wariata..

Gość pytonginia
Zawsze możesz udawać, że to nie byłaś Ty, tylko ktoś podobny. Zachowuj się jakby nigdy nic. :P

Gość pytonginia
Poza tym, jak to kolege męża, skoro on z Tobą pracuje w jednej firmie :P

Gość nieprawdziwe
i w dodatku kiepsko wymyślone :(

to ze to kolega meża nieznaczy ze mają razem pracowac.znają sie ze szkoły.a co mówie mężowi -nie musze nic mówic bo on pracuje w innym miescie i przyjeżdrza raz na dwa tygodnie...a co do reszty to nieiwm w sumie nie moge sie wykręcić że to nie ja była bo doskonale mnie widział z bliska..przyniusł dokumenty i te jego spojrzenie że aż od rana nie wychodziłam z biura żeby go nie spotkać.

Gość param param
a temu koledze to nie jest glupio, ze tam przyszedl? :p no chyba ze przyszedl z bardzo waznym dokumentem do podpisania ;) a wiec jednak -prowokacja

Gość sytuacja
W życiu tak już jest, że każda sytuacja ma dobre i złe strony zarazem. Twoja praca także ma swoje zalety (dla których ją wykonujesz) i wady (których jest mniej, niż zalet, skoro jej jeszcze nie rzuciłaś). Można więc powiedzieć, że sytuacja, którą opisałaś, należy właśnie do minusów Twojego zawodu i - moim zdaniem - nie ma na to rady.

powiedz koledze ze jak cie wyda to ty wydasz jego. przeciez on chodzi na dziewczyny a jest zonaty jak wynika z powyzszego tekstu :P żenująca prowokacja :-0

takie teksty w stylu jak kolega wyzej :ile bierzesz... uważam za zrozumiałe w sumie każdy ma prawo myśleć co chce.doszłam do wniosku że jeśli rzeczywiscie coś mi kolega wspomni o wczorajszym lub da mi do zrozumienia że powie mojemu to tak samo mu sie odpłace i mu napomkne ze w sumie to wczoraj tez chyba nie przyszedł pokopać w piłke (fan piłki i przy okazji trenuje ja)

dwa lata pracujesz w night clubie i nikt o tym nie wie ? dobrze się maskujesz:-p W razie sytuacji odbramkowej,gdyby chcial nawiązac rozmowe,zapytaj go czy jego zona wie,że o maly włos nie byłby Twoim klientem :D

Gość bzdura...
ktos robi tania prowokacje...marna...

Gość a mozeee
zaproponuj mu znizke, po znajomosci :p

Fakt, głupia prowokacja... dziwne, ze maż sie by nie dowiedzial jak dorabiasz do rodzinnego budżetu. Tymbardziej, ze masz auto lepszej klasy. A z tego co pisze autorka topicu nie zarabiaja kokosów!!!!! Prowokacja jak nic!!!!!!

Gość tez ateistka jak wiosna
dobrze ze on nie został twoim klientem:)

każdy niech sobie mysli na co ma ochote.to że mam dobry samochód nieznaczy ze akurat tam się jego dorobiłam.może po cześci.ale chyba mąż też pracuje i w jakis sposób tez dał na ten samochód.po ślubie jestesmy 4 lata.może dla innych to i prowokacja .a z maskowaniem to wcale nie tak trudno.dzieci nie mamy więc niemusze im mówić gdzie wychodze.za godzine koncze prace jak narazie cisza z jego strony.